View Full Version : Problem z SE K750i
Witam dzisiaj rano gdy zmienialem karte telefon po ponownym uruchomieniu nie chcial sie wlaczyc tzn wlacza sie taki bialy ekran i tyle potem gasnie zeby znowu sie pojawil trzeba wyjac karte w zaden sposob nie moge go naparwic co moglo sie stac z nim oczywiscie bateria naladowana
mnie sie rowniesz tak niegdys zrobilo po tym jak muj telefon opadl na beton i odbil sie razy kilka ale po wizycie w serfisie dziala bo muj kolega jeden ma wojka w serfisie i on tam naprawia naprawde ruzne telefony
posdrawiam was
hehehe poziom ortografii na wysokim poziomie ale dales do serwisu czy do komisu i tam go zrobili ile zaplaciles
no zdeczka kolego przesadziles z ortografia :P :D
joker197
14-08-2006, 11:34
wina karty, miałem podobnie po wymianie na nową pomogło problemy znikneły
kurwa takiej przesady z ortografią to ja już dawno nie widziałem, bardzo dawno....
aż przejrzałem wszystkie jego posty –aż 5 :-)
ja dolonczam sie do prozby o mape opola jak ktos ma to niech dozuci
nie dołonczam tylko dołączam
nie proźby tylko prośby
nie dozuci tylko dorzuci
sory pomylilem sie - pracoje
teraz jusz wiesz oco mi hodzi??
nie pracóje tylko pracuje
nie jusz tylko już
nie hodzi tylko chodzi
to Pan Administrator pousuwal bo mowi mi ze ludzie to juz znajom te strony ruzne
ale tak na marginesie to w jakim urzedzie ppracuje Pan Administrator ze pracuje nawet w niedziele??
nie znajom tylko znają
nie rużne tylko różne
dzieki juz mam dzieki Tobie 6 stron w wyszukiwarce internet Explorer
chodziaż jedna wypowiedz poprawna :) nie licząc błędu rzeczowego - IE to przeglądarka internetowa a nie wyszukiwarka...
mnie sie rowniesz tak niegdys zrobilo po tym jak muj telefon opadl na beton i odbil sie razy kilka ale po wizycie w serfisie dziala bo muj kolega jeden ma wojka w serfisie i on tam naprawia naprawde ruzne telefony
posdrawiam was
nie równiesz tylko również
nie muj tylko mój
nie serfis tylko serwis
nie wójek tylko wujek
nie rużne tylko różne
nie posdrowienia tylko pozdrowienia
Nie wiem czy kolega robi to specjalnie czy jak ale wszystko ma swoje granice. Jesteśmy Polakami i nie róbmy ze swojego języka pośmiewiska.
Skup się i uważnie przeczytaj to, co teraz napiszę: W szkole uczą na prawdę ciekawych rzeczy, takich jak zasady ortografii czy poprawne redagowanie wypowiedzi... Moim zdaniem warto skorzystać ;) To nie boli, idź do szkoły... Proszę Cię... A jak Ci się nie chce to daj sobie spokój z wypowiadaniem się na forum...
P.S. Po co mi wiedzieć że "twuj kolega jeden ma wojka w serfisie i on tam naprawia ruzne telefony"??????????
Stary zlituj się...
posdrawiam cie... I Twoich rodziców...
Krukerstool
22-08-2006, 11:23
jest to oczywiście błąd systemu czytania karty, nalezy wyciągnąć sim i ją odtłuścić a nastepnie przeczyścić styki w telefonie i włozyć tak, aby napewno styki przypadały na odpowiednie pola chip'u sim
pozdrawiam
daberaga
22-08-2006, 23:56
Bożesztymój! ;)
Ortografia? Jaka ortografia?
Chłopiec specjalnie przeinacza i myśli że jest cool :)
Nie jesteś, więcej, z takimi popisami nie ma cię wcale!!! lool
ja mam podobny problem tzn od czasu do czasu wlacza mi sie bialy ekran i nie moge nic zrobic az sam sie nie wylonczy trwa to nie raz kilka minut co moze byc tego przyczyna? i co moge zrobic??
PS nie piszcie o ortografii bo temat jest nieco inny:p
wina karty, miałem podobnie po wymianie na nową pomogło problemy znikneły
jakiej karty jesli mozna wiedziec???