PDA

View Full Version : problem z usb

mollx
29-06-2006, 23:15
jak zainstaluje program z plytki nie szuka mi telefonu, pisze ze nie polaczone, program usunalem, zainstalowalem nowy sprzet to pokazuje mi tylko pamiec zew, a wew nie. co mam robic??

afryka
30-06-2006, 10:57
no bo pokazuje tylko pamięć zew. żadnej innej nie chyba że wyciągniesz karte pamięci to powinno ja nie próbowałem. Ja wszystko wgrywam na karte a potem wrzucam do wew.

saper1414
30-06-2006, 23:47
u mnie jest tak samo nie pokazuje pamieci wew. jak chcesza cos zgrac to wyciagnij karte wtedy powinno pojsc.

KAMIL1984
22-08-2006, 23:19
dostep do pamieci wew uzyskujemy przez nazedzia nagrane z plytki , sluzy do tego program Sony Ericsson File Manager

JareQ
25-08-2006, 19:23
Podczepię się pod temat. Również mam problem z kabelkiem, natomiast chodzi mi o to że kiedy wyłącze kompa i podłącze tel z kompem przez kabel, włacze kompa to wtedy jest ok, wykrywa telefo i gitarrka, ale kiedy podłączam tel kiedy komp jest włączony, niestety, nie jest ok, szuka tel szuka i nic. W czym może być problem? z góry dzieki za pomoc. A może to nie jest problem z kabelkiem, tylko z czymś innym?

Mambo
25-08-2006, 23:03
JareQ niestety nie mogę pomóc, ale wszystkim proponuję zainstalować rewelacyjny program My Phone Explorer (korzystaj z Google) i dać sobie spokój z oryginalnym softem SE. Jeśle MPE telefonu nie wykryje, przyczyną może być zrypany kabel bądź port USB w kompie.
Pozdr!