PDA

View Full Version : wideo - zdjecia

Borowa
08-07-2006, 16:12
Siema... mam problem, nagrywam filmiki na karte memory stick duo i nie moge ich zgrac na komputer tak samo jest e zdjeciami, po prostu komputer wyszukuje mi tylko zdjecia i filmy ktore mam zapisane w pamięci telefonu i te moge zgrac, a jak mozna zrobic zeby przelaczyc filmy nagrane na karcie tak zeby byly zapisane w pamieci telefonu?

Prosze o szybka pomoc!! :roll:

spik
08-07-2006, 21:31
a moze pliki na karcie sa tylko do odczytu, sprobuj to zmienic w własciwosciach plikow, ale sa chronione w jakis inny sposob

saper1414
15-07-2006, 22:04
Siema... mam problem, nagrywam filmiki na karte memory stick duo i nie moge ich zgrac na komputer tak samo jest e zdjeciami, po prostu komputer wyszukuje mi tylko zdjecia i filmy ktore mam zapisane w pamięci telefonu i te moge zgrac, a jak mozna zrobic zeby przelaczyc filmy nagrane na karcie tak zeby byly zapisane w pamieci telefonu?

Prosze o szybka pomoc!! :roll:

robisz tak:
1 wybierasz plik ktory chcesz przeniesc
2 wybierasz wiecej
3 nastepnie zarzadzanie plikami
4 wybierasz opcje przenies do telefonu

mozesz tez wziasc opcje zaznacz i na raz przenosisz 2 lub wiecej plikow do telefonu.

Kuba_k170i
17-08-2006, 23:18
Spotkalem sie dokladnie z tym samym problemem. Komputer nie wykrywa karty memory stick, jedynie pamiec telefonu, wiec musisz sobie radzic jak by tej karty nie bylo i wszystko przeniesc na telefon, dopiero wtedy zgrasz to na komputer. PoZdRo!
PS. Jesli nie dziala to napisz

Cefeusz
18-08-2006, 13:53
też miałem ten problem.Zainstalowałem wszystkie sterwniki z płytki i nie odczytywało mi pamięci tylko sam telefon ale rozwiazałem ten problem podczas gdy podłaczałem telefon pod USB (mam Win XP) pojawiał mi się komunikato o nowym urządzeniu i nie odrzuciłem go tylko wziąłem instalacje i teraz mi wszystki git działa.Spróbuj ty tak zrobić mam nadieje że ci wszystko bedzie działać.POZDRO