PDA

View Full Version : K750i z Windowsem 98

matt321
24-07-2006, 17:40
Witam.
Niedawno kupiłem SE K750i.Chciałem zsynchronizować go z komputerem i probowałem zainstalować programik z płytki dołączonej do telefonu w zestawie.Pod koniec instalki wyskoczył napis ze program jest tylko do Windowsa XP,2000 albo ME.Macie jakis programik do synchronizacji SE K750i z Windowsem 98 przez USB?

pinek69
25-07-2006, 22:37
Wiesz, od miesiąca szukam jakiego softa pod Win98 i wydaje mi się ze taki nie istnieje. szczeze mówiąc najlepszym rozwiazaniem bedzie wgranie XP
Pozdro

kskc
26-07-2006, 21:59
Miałerm taki sam problem. Latałem po róznych forum gdzie przekonywali mnie że oprogramowanie dołączone do SE jest również pod WIN98 i okazało się że to prawda.A więc po kolei.
Nagrałem win98 SE PL (musi być II edycja), a na niego servispacka (http://sp.up.pl/). Podłączyłem SE, pojawił się komunikat że znaleziono nowy sprzęt, ale z instalacji znowu nici. Ten sam komunikat "Plik nie zawiera informacji o sprzęcie". Więc postanowiłem zgrać sterowniki na dyskietkę (około 500 kb). włożyłem dyskietkę, potem SE i wszystko poszło, włącznie z modemem itd. tak samo jak pod XP. W menadżerze urządzeń nie mam żadnych znaków zapytania. Dodam jeszcze że nie wskazywałem do instalacji żadnego pliku, windows wszystko odszukał sam. Pozdrawiam.