PDA

View Full Version : Moze ktoś mi pomóc??

Rafcio1986
31-08-2006, 09:20
mam problem bo nie mam oprogramowaniea do na PC do k750i. mam tylko do d750 ktos mi mówił ze jest kompatybilne ale chyba nie u mnie :(
mam kabel i zainstalowane to oprogramowanie do d750 i jak podłączam swój tel to mi go to oprogramowanie nie wykrywa :( jeśli ktoś ma to oprogramowanie to prosze o udostępnienie go. chyba ze ktos wie jak zrobić zeby mi działało z tym oprogramowaniem co mam(od d750)

Łukash
31-08-2006, 10:40
Powinieneś podłączyć tela do kompa i przez kreatora zainstalować sterowniki do kabla z płytki ( powinny być 4 etapy instalacji ) Programu poszukaj na forum a jeśli masz karte pamieci w telefonie to powinno ci wykryć dodoatkowy dysk Wtedy tylko kopiujesz i wklejasz to co chcesz tzn video muzyke itp A jeśli chodzi o Jave to plik z grą kopiujesz do folderu na karcie OTHER a potem w telefonie go szukasz i bierzesz Install i masz gierke w telefonie Pozdro

Rafcio1986
02-09-2006, 21:39
dzieki ale nic z tego:( nie wiem co robić. poczytałem na forum o podobnych problemach i poprubowałem u siebie i nic:( nie wiem moze mam jakiś zły kabel bo jak sie podłączam do kompa to mi nawet memory stick'a nie wykrywa jedyne co to mi sie tel ładuje. a w programie do k750 jest cały czas not connected. jak mi wyskakuje ikonka czarnej komórki na pasku zadań to moge wybrać tylko opcje configure i jak tak robie to tam nic zmienic nie moge:( ma moze ktoś jakies pomysły?? czekam

lol2
04-09-2006, 15:34
Kup nowy kabel i następny post o pomoc pisz w dziale "POmocna dłoń K750"

kennio
22-09-2006, 19:05
chłopie masz internet tam szukaj

Fero
22-09-2006, 20:18
chłopie masz internet tam szukaj

Od tego jest forum aby zapytać, dowiedzieć się. Czuł byś się fajnie jakbyś zapytał o coś, a w odpowiedzi dostałbyś: www.google.com ? :roll: