View Full Version : Gry Bluetooth
Witam! Mam takie małe zapytantko odnośnie gierek bluetooth: Czy aby zagrać w nie muszę posiadać 2 telefony tego samego modelu, tej samej marki, czy też moge zagrać np. nokia 6630 vs se k750i? Dziękuję z góry za odpowiedź!
Jeśli nokia ma bluetooth i na obu telefonów działa gra, to chyba nie ma przeszkód :)
citystars
06-10-2006, 15:42
To prawda. Musi byc tylko bluetooth i gra musi dzialac.
mastertylus
06-10-2006, 15:44
Witam! Mam takie małe zapytantko odnośnie gierek bluetooth: Czy aby zagrać w nie muszę posiadać 2 telefony tego samego modelu, tej samej marki, czy też moge zagrać np. nokia 6630 vs se k750i? Dziękuję z góry za odpowiedź!
Wczoraj przetestowałem w autobusie. Kumpel mial Nokie 6630 no a ja k750i, przeslalem mu instalke Beach Wars i gra śmigała normalnie. Testowałem też na K700i i na Nokii 3650 ale nie dzialalo na nich.
Ja grałem w rally pro conest w800i i nokia 3220 i nic nie dało sie robić bo
W olóle nic nie szło nawet nie znajdywało!
3220 NIE MA BLUETOOT :faja: H !!!!!!!!!!!!!!!!! to PEWNIE dlatego nic nie znajdowało
ja probowalem grac moim k750i vs k700i i nie dalo rady poprostu tak funkcja byla zablokowana!
the bill
04-11-2006, 12:40
witam
ja probowalem grac moim k750i vs k700i i nie dalo rady poprostu tak funkcja byla zablokowana!
nie jest zablokowana żadna funkcja w K700i - poprostu w tym telefonie po uruchomieniu aplikacji java nie będzie działał bluetooth
(fachowym językiem - soft w K700i nie obługuje bluetooth z poziomu javy)
Pozdrawiam
Wystarczy zeby oba fony mialy Bluetootha i ta sama gre ! Pozniej sie juz tylko odpala gre i GRA ;)
the bill
05-11-2006, 11:54
musze zaprzeczyć
soft w telefonie musi pozwalac na obługe bluetooth
z poziomu javy.
w K750i obsługuje to - K700i niestety nie
sam sprawdź
Pozdrawiam
Tylko że pojawia się taki problem, że mało gier ma funkcję multiplayer przez bluetooth z innymi telefonami. Tak szczerze mówiąc to się jeszcze nie spotkałem z jakąś fajną gierką którą posiada taką opcję...
the bill
26-11-2006, 10:31
witam
jeszcze nie spotkałem z jakąś fajną gierką którą posiada taką opcję
sprawdź MINI GOLF CASTLE - jest dostępna na tym forum.
w wersji na K800 jest multiplayer (dlaczego miałoby nie być na K750?)
pozdrawiam :wink:
Ja testowałem rally pro contest na nokia 3230-d750i i se nie znjadywał noki a nokia znajdywała seda750 ale po chwily wyłaziło do menu głuwnego!
__________________________________________________ ____
no compatibily bt for nokia 3230-d750i.
hmm.. czyli wchodzisz w gre i dajesz multi player i co dalj bo dopiero poszukuje gier z tym oto bajerem.
Jezeli moglbym prosic dajcie przynajmniej jedna gierke na k750i
z gory dzieki
W k510i też jest to możliwe.(przydatna informacja :P)
ja próbowałam czat miedzy k750i :)- 6600-i mot.v360 -
to z motorola moja sie połaczyła z nokia juz nie
a motorola i z moim i z 6600 :(:(
wiec nie wiem jak to jest
kiedys musze zagrac przez BT z kims :D tylko narazie niemam z kim :d kazdy ma jakis starszy telefon :P
X-Team Pop7
03-06-2007, 15:56
sprawdź MINI GOLF CASTLE - jest dostępna na tym forum.
Ale gdzie jest ta gra? Przeszukałem całe forum (tzn. działy Gierki i Gierki 3D)
i nie ma... Korzystałem też z wyszukiwarki forum i... bez skutku...
Moglibyście podać mi linka do tego tematu?
X-Team Pop7 - temat z grudnia.