View Full Version : CO mam wybrać
Mam K750i i sie zastanawiam na jakiego Sony Ericssona go wymienic
jakiego wy byście mi polecili oczywiście po rossondnej cenie dam do 1200zł plz HElp me :)
Chcesz wydać tyle $$$ - twój wybór, a zastanawiałeś się o ile taniej by było wziąść na abonament? Ja bym polecał K800i (wyswietlacz 240х320pX aparat 3.2mpX).
k800i lub k790i tylko i wylacznie miedzy tymi dwoma modelami wybieraj za ta cene...
k790i nie ma 3g w odroznieniu od k800i przez co jest tanszy a w zestawie jest karta pamieci wiec bylby lepszym wyborem na polski rynek ale jest malo dostepny...
mozesz tesz wybrac innych producentow ale jesli miales k750i to pewnie wiesz co to jest klasa SE.... ini producenci zawsze o czyms zapomna - albo nie dopracuja sprzetu - albo oprogramowania. zostaje jeszzcze nokia ale jest ona droga i za ta cene nie znajdziesz czegos co mialoby nawet tyle funkji co k750i...
takze jak dla mnie wybieraj SE k800i - nad wczesniejszymi modelami SE sie nie zastanawiaj bo byly to k750i z innymi obudowami i innym oprogramowaniem - dopiero k800i/k790i cos zmienia w tej kwesti...
Wlasciwie to k800i jest znacznie tanszy i tak samo znacznie latwiej go dostac;] (chodzi mi o allegro)
Rozwazalem wziecie k800i. Ostatecznie wybralem w810i bo o muzyke mi glownie chodzilo. A 1050zl a 1400-1500zl to jednak roznica nie mala. Teraz k800i wiezione od angoli znacznie potanialy ^^
Jak dla mnie jedyny wybór k800i za taka cene.