View Full Version : Ciekawy problem z USB :)
Jak podłanczam usb to zamiast wyskoczywszy Dysk Menory Stiuk ładuje mi się telefon :) tia dopiero za setnym razem wypada mi ten dysk co ja mam zrobić :)
odinstaluj wszystkie sterowniki od telefonu, podlacz go do usb, wyskoczy ze znalazlo nowy sprzet (nie instaluj teraz zadnego oprogramowania z plyty typu pc siute ect.), jak bedzie szukalo sterownikow to daj aby nie laczylo sie z netem (w przypadku win xp) i wez ze sam mu podasz katalog ze sterownikami. skaz mu folder na plycie w ktorym sa sterowniki (pewnie katalog drivers>usb cabel 8-) ). system przeszuka katalog i zainstaluje stery... nie instaluj zadnego dodatkowego oprogramowania z plyty... powinno pomoc - mi to dalo efekt przy okazji k750i i k800i...
Krok po kroku robiłem to co kazałeś i jest OK.!! jak by było pomógł byś dostał ale niema wielkie dzięki !!!!
Slyszalem ze mozna wylaczyc ladowanie fonu w czasie podlaczenia przez kabel USB. Gdzie to sie robi??
Tak, da się wyłączyć ładowanie w czasie podłączania do USB. Służy to np. do wgrywania nowego softu...Wtedy też nie można przenosić żadnych plików.
Wyłączamy telefon i trzymamy wciśnięty klawisz "c" na klaw. w telefonie.
mastertylus
10-10-2006, 17:41
Tak, ale wtedy telefon nie jest wykrywany jako dysk wymienny, tylko jako pamiec flash