View Full Version : Problem z wgraniem nowego softu
spiochroman
06-10-2006, 08:54
próbuje dokonac aktualizaji a soft mam taki :R1BCOO2
EROM:R2B001
aparat:4.5
i pokazuje mi sie napis że ten soft co mam jest najnowszy, czy faktycznie tak jest czy może ja coś żle robie albo jest to wina telefonu??
w jakiej sieci masz telefon i czy w abonamencie ??
Nie chce aktualizować bo jest to chyba ostatnia wersja sotu dla x750i z ERY.
spiochroman
07-10-2006, 15:41
ten telefonik kupiłem w komisie nowy miał zdjęty simlok teraz mam go w plusie , jak myślicie czy da sie coś dalej zrobic ? a może wgrac soft od w800?
Czy wgrać soft od W800? To zależy jaki masz CID - jak to sprawdzić szukaj w dziale tuning.
spiochroman
12-10-2006, 19:40
elo sprawdziłem jaki mam CID i pisze że mam CID 49 czy da sie coś z tym zrobic ?
Po przestudiowaniu fachowego materiału mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć że telefony z serii x750 z CID49 można także przeflashowac na W800 za pomocą narzedzia DaVinci. Aby to zrobić trzeba wcześniej wykupić kredyt np. TU (http://www.gsm-support.net/sonyericsson-zdalny-unlock-davinci---1-k-p390.pl.html).
Być może opisy jak to zrobić pojawią się wkrótce na forum [w dziale tuning].
spiochroman
12-10-2006, 22:47
no Wielka Dziękuwa dla ciebie oilone ja chyba jednak poczekam jeszcze troche i może coś pojawi sie coś w dziale tuning elo!
czy zmiana softu nie pozbawia mnie gwarancji?? bo tak czytam i czytam co tu mozna pomotac z tym fonikiem kusi mnie to strasznie ale fonik ma zaledwie miech i szkoda mi gwary..
dol..no to bede musial poczekac jeszcze troche:(