PDA

View Full Version : Problem z przyciskiem do robienia zdjęć!!

mind74
18-11-2006, 21:18
Witam!
Mam problem z przyciskiem do robienia zdjęć. Gdy go wciskam na początku normalnie się włącza aparat, lecz problem pojawia się, gdy chcę zrobić zdjęcie lub nagrać filmik - gdy go wciskam zdjęcie się nie chce zrobi lub filmik nie nagrywa Nie wiem o co chodzi, przycisk chyba nie jest zepsuty skoro da się nim włączyć apart. Jeżeli ktoś wie jak to naprawić proszę o pomoc. Z góry dziękuję,
mind74

PS. kolega mi mówił, że to wina softu, lecz soft był dziś zmieniany na ten od w800 i to nic nie dało ;/

Enter
18-11-2006, 22:37
Mocniej naciśnij przycisk. :wink:

mind74
18-11-2006, 22:38
Mocniej naciśnij przycisk. :wink:

próbowałem... nic nie daje :/

kiwi
20-11-2006, 21:21
Na szczęście nie mam takie problemu ale jak by mi cos takiego wyskoczyło to mam gwarancje akurat telefon mam z ERY ale nie zaniosę o salonu nigdy telefonu czekać trzeba ok. 7 dni i nic nie zrobią ale w serwisach robiła w 3 dni odraz i nie ma problemu. Zanieś do servisu ;]

the bill
20-11-2006, 22:02
znajomy miał słonia - jak mu zdechł to musiał kopac później dół trzy dni. dobrze że ja tak nie miałem :mrgreen:

widzisz kiwi też nie na temat - nie lepiej odrazu podpowiedzieć z serwisem :wink:

mind74 - wejdź w opcje serwisowe i sprawdź w nich czy przycisk funkcjonuje prawidłowo - jeśli tak, to winiłbym za to wtedy soft.

pozdrawiam :wink: