View Full Version : 3GP na kompie
mastertylus
19-11-2006, 22:26
Nie wiem czy to juz bylo (opcja szukaj nic mi nie pokazala), ale jakie znacie alternatywna do quick time`a programy do odtwarzania 3gp na kompie ??
de_stroyer
19-11-2006, 22:46
Ja filmiki 3gp oglądam sobie w Media Player Classic
http://www.download.net.pl/319/Media-Player-Classic-dla-Windows-2000-XP/
Nie wiem czy to juz bylo (opcja szukaj nic mi nie pokazala), ale jakie znacie alternatywna do quick time`a programy do odtwarzania 3gp na kompie ??
Mi filmy 3gp odtwarza BestPlayer - nie ma z tym najmniejszego problemu :wink:
the bill
20-11-2006, 13:14
witam
BestPlayer - nie ma z tym najmniejszego problemu
u mnie też nie ma problemu :wink:
problem był gdy nie miałem zainstalowanego Quick Tme. teraz odtwarzam przez każdy inny odtwarzacz. widać QT obsługuje to rozszerzenie i dzięki temu inne programy po instalacji QT tez mogą je odtwarzać.
czy coś pomyliłem :?:
pozdrawiam :wink:
witam
BestPlayer - nie ma z tym najmniejszego problemu
u mnie też nie ma problemu :wink:
problem był gdy nie miałem zainstalowanego Quick Tme. teraz odtwarzam przez każdy inny odtwarzacz. widać QT obsługuje to rozszerzenie i dzięki temu inne programy po instalacji QT tez mogą je odtwarzać.
czy coś pomyliłem :?:
pozdrawiam :wink:
Nawet nie zwróciłem na to uwagi, a faktycznie zawsze instaluję Quick Time ale używam go bardzo żadko, przeważnie do obsługi plików *.flv :wink:
Najpewniej masz rację, lecz warto było by to sprawdzić. Może znajdzie się osoba która nie ma zainstalowanego Quick Time i spróbuje otworzyć pliki 3gp za pomocą BestPlayera. Jeżeli nie będzie się dało oznaczać to oczywiście będzie iż Quick Time'a mieć zainstalowanego trzeba, lecz po instalacji już można będzie odtwarzać, tak jak mówisz, pliki 3gp różnymi playerami :)
mastertylus
20-11-2006, 18:24
mi sie te filmiki nie otwieraly w zadnym programie, a Quick Time mi sie nie chce uruchomic (chodz jest zainstalowany). Jak chce uruchomić Quick Time to wyswietla sie tylko menu opcji. To moze przez to ze mam zainstalowany również Quick Time Alternative. Ale nieważne. Jak wszedlem do opcji Quick Time i skojarzylem z nim format 3GP to zaczely sie one odpalac w All Playerze....
the bill
20-11-2006, 18:29
więc coś w tym jest co napisałem
wszedlem do opcji Quick Time i skojarzylem z nim format 3GP to zaczely sie one odpalac w All Playerze
widać QT musi być.
może ktoś jeszcze powie jak ma sie to z Real Playerem? [bo jak sprawdziłem u siebie to nie znalazłem QT, tylko RP] :mrgreen:
sorry za wprowadzenie w błąd, ale jak widać coś jest na rzeczy :wink:
pozdrawiam
może ktoś jeszcze powie jak ma sie to z Real Playerem? [bo jak sprawdziłem u siebie to nie znalazłem QT, tylko RP] :mrgreen:
sorry za wprowadzenie w błąd, ale jak widać coś jest na rzeczy :wink:
pozdrawiam
No cóż, jeżeli pomyliłeś się to w takim wypadku stawiam na kodeki. Od tego może zależeć co nam dany player odtwarza na kompie :wink: