PDA

View Full Version : jak zwiękrzyć czas nagrywania video??(nagrywa tylko po 30 s)

bestia666azazyl
22-11-2006, 12:17
szukałem po opcjach nie mam pojęcia jak ustawić to... nagrywa takie filmiki 30 sekundowe... i po 30 sek sie przerywa nagrywanie od czego to zalezy... gdzie to zmienić znajomi mają k700i i moga nagrywać długie filmiki.. a ja nie moge na k750i why...? pozdrawiam!!! dzieki z góry...

SadekII
22-11-2006, 12:33
szukałem po opcjach nie mam pojęcia jak ustawić to... nagrywa takie filmiki 30 sekundowe... i po 30 sek sie przerywa nagrywanie od czego to zalezy... gdzie to zmienić znajomi mają k700i i moga nagrywać długie filmiki.. a ja nie moge na k750i why...? pozdrawiam!!! dzieki z góry...

Już chyba o tym było, ale...
Jak przełączysz na kamerę, druga ikonka w ustawieniach " wybierz/Tryb zdjeć". Zazanacz drugą opcję tzn Wideo wys. jakości. Trzydziestosekundowe filmiki są do wiadomości obrazkowych. I zwiekszyć , a nie zwiękrzyć...

AlaN
22-11-2006, 18:06
...Zazanacz drugą opcję tzn Wideo wys. jakości...
Tudzież - chcąc szybko zmienić opcję - , przy aparacie przełączonym na kamerę naciśnij klawisz "0" - ikonka w dolnym lewym rogu ma mieć gwiazdkę a nie kopertę.