PDA

View Full Version : POMOCy soniak padl:(

Budziar
24-11-2006, 21:49
nie wiem co sie stalo siedzialem sobie spokojnie nawet nie dotykalem telefonu gdy ten sie wylaczyl samoczynnie... probowalem go wlaczyc po tem ale nic nie dziala ekranik miga na bialo i nie wlacza sie nawet podswietlenie klawiatury i nie dziala zaden przycisk nawet wylaczania.. jedyny sposob zeby wylaczyc koma to wyjecie baterii... nie wiem co moglo sie stac i jak to naprawic i czy wogole jest takja mozliwosc czy musze udac sie do serwisu... mialem wczesniej d750 i nic takiego mi sie nie stalo a k750 mam od miesiaca z salonu ary.. bardzo prosze o pomoc i jakies wskazowki:) thx i pozdro

wojtas_91
26-11-2006, 13:50
Sprobuj go seusem postawic a jak nie pomoze to serwis!

DWPL
26-11-2006, 16:29
Mi sie tak zrobiło po upuszczeniu komórki na twarde podłoże. Najpierw było tak jak opisał Budziar. Potem komórka włączała się ale tylko po wyjęciu karty pamięci(po włożeniu z powrotem znowu migał biały ekran). Jednak po kilku próbach ponownego włożenia karty komórka działała nadal normalnie. I działa aż do dzisiaj. Ciągle jednak zastanawiam sie czy nie skoczyć z nią do serwisu tak na wszelki wypadek.

onasar
26-11-2006, 17:02
Weś wyjmij kartę pamięci i włącz fona zobaczymy czy pomoże :)

Budziar
27-11-2006, 22:14
juz probowalem wszystkie mozliwe sposoby i to z karta tez... nie idzie zupelnie:(:(:( trudno jutro bede musial zglosic sie do komisu jak oddadza telefon to napisze co padlo....