View Full Version : POMOCy soniak padl:(
nie wiem co sie stalo siedzialem sobie spokojnie nawet nie dotykalem telefonu gdy ten sie wylaczyl samoczynnie... probowalem go wlaczyc po tem ale nic nie dziala ekranik miga na bialo i nie wlacza sie nawet podswietlenie klawiatury i nie dziala zaden przycisk nawet wylaczania.. jedyny sposob zeby wylaczyc koma to wyjecie baterii... nie wiem co moglo sie stac i jak to naprawic i czy wogole jest takja mozliwosc czy musze udac sie do serwisu... mialem wczesniej d750 i nic takiego mi sie nie stalo a k750 mam od miesiaca z salonu ary.. bardzo prosze o pomoc i jakies wskazowki:) thx i pozdro
wojtas_91
26-11-2006, 13:50
Sprobuj go seusem postawic a jak nie pomoze to serwis!
Mi sie tak zrobiło po upuszczeniu komórki na twarde podłoże. Najpierw było tak jak opisał Budziar. Potem komórka włączała się ale tylko po wyjęciu karty pamięci(po włożeniu z powrotem znowu migał biały ekran). Jednak po kilku próbach ponownego włożenia karty komórka działała nadal normalnie. I działa aż do dzisiaj. Ciągle jednak zastanawiam sie czy nie skoczyć z nią do serwisu tak na wszelki wypadek.
Weś wyjmij kartę pamięci i włącz fona zobaczymy czy pomoże :)
juz probowalem wszystkie mozliwe sposoby i to z karta tez... nie idzie zupelnie:(:(:( trudno jutro bede musial zglosic sie do komisu jak oddadza telefon to napisze co padlo....