View Full Version : problem z połaczeniem do kompa
Witam. Mam Win98SE i nie mogę podłączyć kabla USB od SEk750i bo oryginalny soft wymaga przynajmniej win2000. Czy float's mobile agent 2 da radę?
matys-90
25-11-2006, 15:18
Sprubuj sie instalować oprogramowania tylko sam kabel jako nowy sprzęt. Może w ten sposób da rade :wink:
Wszystko fajnie, podłączam do kompa, instaluje sterowniki do kabla ale nie ma skąd wziąć sterowników do SEk750i? Bez tego niestety ale troche lipa :]
Szarlatan
25-11-2006, 18:08
Ale czy problem nie lezy przede wszystkim w nie dodanym porcie USB? Moze to tylko tego kwestia? Podobny temat jest aktualnie juz.
Właśnie nie, jak podłączyłem kabel USB to system go wykrył i znalazł do niego sterowniki. Następnie wykrył aparat SE k750i ale do niego już sterowników nie znalazł (płyta od producenta była w napędzie i nic) :/ Bez tego niestety, ale float's mobile agent nie zadziała.
the bill
26-11-2006, 00:05
czyżby jedyne lekarstwo przeinstalowanie systemu na XP?
No mam nadzieję, że jednak nie, mam dość starego kompa i z zainstalowanym winXP mogłoby być ciężko :/
od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem k750i, jednak mam pewien problem:
podłączając k750i przez kabel USB komputer nie wykrywa mi telefonu, telefon niby się ładuje, ale komputer go nie widzi, nie rozumiem dlaczego tak jest, wczoraj wszystko działało mogłem przesyłać pliki z kompa na telefon...
PS mam ten problem na winXP
podobny problem miałem z SE T630, raz wszystko działało potem już nie, radzę przeinstalować wszystko od początku.
Witam. A mi moj telefonik nie chce zostać wykryty pod windowsem xp... mam orginalne oprogramowanie na płytce i ten cały kreator wyszukiwania mi nie znajduje telefonu... co robic? pozdrawiam.
Może ktoś mi w końcu pomóc???? :/