View Full Version : MAły problem z jakością zdjęcć na kompie [HELP!!!]
Kamil_RaMBo
30-11-2006, 19:08
siemka mam mały problem gdy robie zdjęcie na telefonie wygląda ono znakomicie ale gdy zżucamn je sobie na kompa to jes nie zabardzo fajna jakośc w tel mam ustawioną jakość "wysoką".Co trzeba zrobić by zdjęcia wygladały tak fajnie jak na forum??? Prosze o szybką odpowiedż.
Z góry dziekuje...
Heh. Komórka to jednak komórka. Aby robić nią dobre zdjęcia potrzeba troche wprawy i "pewnej ręki".
kaczka5000
30-11-2006, 23:29
Hmmm w komie masz rozdzielczość owiele miniejszą niż na kompie i to wpływa na jakość wyświetlanych zdjęć. POZDRO
Kamil_RaMBo
01-12-2006, 07:14
no tak ale ja umiem robic dobre zdjecia.a jak ustawien na rozdzielczość 640x480 ??? a przciez na tym forum w tym dziale gdzie inni posiadacze sek70i pokazuja swoje fotki to wygladaj one fajnie aaaa wiem juz od czego to zalezy bo ja zdjecia robilem w domu przyzerandozr a na dworze wygladaja
spox pozdro all...
the bill
01-12-2006, 15:49
Kamil_RaMBo piszesz o "wysokiej jakości", a ustawiłeś wysoką rodzielczość również? w ostatnim poście napisałeś o rozdzielczości 640x480 - ta rozdzielczość nie jest najlepsza.
Kamil_RaMBo
01-12-2006, 16:19
aha też prawda hehehe a jeżlei ustawie najwiekszą rozdzielczosc i ustawie wysoka jakosc to bedzie dobrze ???
aha też prawda hehehe a jeżlei ustawie najwiekszą rozdzielczosc i ustawie wysoka jakosc to bedzie dobrze ???
Tak ;) Wyobraź sobie że to właśnie na tych ustawieniach powstają najlepsze zdjęcia na K750i :wink:
Kamil_RaMBo
01-12-2006, 17:31
zależy to też od oświetlenia...
the bill
02-12-2006, 09:54
jak już ustawisz wszystko - zrób fote, podaj linka i zobaczymy efekt twojej twórczości :wink:
Kamil_RaMBo
02-12-2006, 12:59
ok
Kamil_RaMBo
02-12-2006, 19:22
C:\Documents and Settings\Rambo\Moje dokumenty\Moje obrazy\Zdjęcia\DoM.JPG
Kamil_RaMBo
02-12-2006, 19:23
ejj dlaczego nie ma tego zdjecia jak zrobic aby je dodac???
C:\Documents and Settings\Rambo\Moje dokumenty\Moje obrazy\Zdjęcia\DoM.JPG
Ahahahahaahhahahaahahahaha o ja cie kręce :D:D:D:D hahahahahahahaa :rotfl:
Dobra a teraz na powaznie ;)
Po pierwsze dostajesz ostrzeżenie słowne za nieedycję postów.
Po drugie żeby podzielić się z nami jakimś zdjęciem musisz je najpierw wysłac na jakiś serwer a nie zamieszczać ścieżkę na SWÓJ PULPIT :D. Polecam np. polski serwer www.fotosik.pl
Kiedy wrzucisz już zdjecie na ten serwer , kopiujesz wygenerowany link z serwera pozwalający na zamieszczenie zdjęcia na forum i wklejasz do swojego posta na forum ;)
To wszystko ;)
Kamil_RaMBo
02-12-2006, 21:08
ale smieszne jak bylem na jakims forum to tak sie dodawało zdjecie!!!!LoL
ale smieszne jak bylem na jakims forum to tak sie dodawało zdjecie!!!!LoL
Ale nie ze ścieżką z PULPITU :!: :!: :!:
Boże widzisz a nie grzmiesz :shock:
Kamil_RaMBo może dodawałeś jako załącznik...?
A to wszystko kara za to "zżucamn" z pierwszego postu.
Jak ty żeś to napisał??? Palców przy tym nie połamałeś? :roll: