View Full Version : problem z joystickiem:( pomocy !!
Karolekj18
03-12-2006, 10:46
Witam mam mały problem kupiłem ten telefonik ok miesiąc temu i musiałem sciągnąć simloka.. telefon był na ere.. używam orange. telefon nówka... i od ok 2 tygodni joystick w dół jak jade czasami nie zaskakuje a czasami zaskakuje za bardzo ( przeskakuje pare pozycji na raz) da się to zrobić?? proszę piszcie jak możecie pozdrawiam. a i czy jak wymieniew w serwisie czy nie zacznie się coś dziaćinnego z soniakiem ... :?
no niestety w se k750i to standard te zacinające się joy'e W w810i nie ma joy'a i to juz lepszy patent bo se powinieni wogóle z niego zrezygnować
A joy'a przeczyść wacikiem chusteczka itp lub go wciśnij i kręć chwile dokoła Czasami pomaga
Karolekj18
04-12-2006, 22:27
Dzięki za odpowiedz narazie pomogło:):):) Pozdro... a co do w810i jest leprzy od k750i?? bo też sięnad tym modelem zastanawiałem .... Pozdro...
eNigMazR
05-12-2006, 07:45
w w810i nie ma joya :wink:
w810i prawie to samo Zabrano w nim zasłonke na obiektyw i dodano edge i różni się jeszcze wyglądem i softem
krzysiek80
20-12-2006, 15:42
jakto niema, przecież jest
Sprobuj dezodorantem psiknac na dzojstik przy wylaczonym telu (z ok 5cm 0,5 sekundy) Pomaga :-)
Sprobuj dezodorantem psiknac na dzojstik przy wylaczonym telu (z ok 5cm 0,5 sekundy) Pomaga :-)
tak tak.. może ma go od razu wrzucić "włączonego" do spirytusu
tez mam k750i i identyczny problem z joystickiem :/
A ja miałem taki problem ale oddałem go do naprawy i teraz działa :] (nie działa ponieważ) u mnie były zrypane styki :P
Oddałem swojego k750i do naprawy przez dżoja :/ Mial byc w kilka dni ale cos go nie ma :( Teraz tak mi nudnooo
marko180
13-01-2007, 23:01
jakto niema, przecież jest
lol, a ja wiem że nie ma :D
pomyliło Ci się chyba z w800i
a co do joya to chyba wogóle nie dbacie o telefon :shock:
mi pieknie smiga caly czas
w k508i po roku caly czas gladziutko smigal
tak to jest jak sie sima zdjemuje ;/ mogles kupic telk na ornage albo zmienic siec na ere teraz to musisz na wlasny koszt wymieniac w servisie komorkowym
joy czeęsto psuje sie z powodu brudu jaki się do niego dostaje więc warto czasem prysnąc spreżonym powietrzem albo przemyć spirytem
lol nie wiem co wy robicie ludzie z tymi dzojami
ja mam fona od 6 miesiecy nowke z orange
i z dzoja zdarla jak narazie mi sie farba :P
a dzoj dziala dalej nie wiem jak wy musicie
cisnac w tego dzoja ze sie tak wam szybko psuje
Pehdesign
14-02-2007, 12:24
przemyć spirytem ten spiryt to sie predzej wypije niz psiknie. mi sie to samo z joyem dzieje. nie sciagalem sim locka staram sie zeby joy nie brudzil sie i malo go uzywam ale tez mi sie tak dzieje. a i tel mam 1 mich. i chyba go oddam do naprawy bo to bardzo denerwujace jest. ale to chyba wada joya ktory jest seryjnie dodany. kumpel ma k510i juz pol roku i mu jeszcze nic nie siadlo.
sokole77
16-02-2007, 14:53
ja tez mam problem z dzojem