PDA

View Full Version : czy ktos wysle mi tapety na k750i pleassss

mendrek
20-12-2006, 20:22
witam czy ktos by mógl mi wyslac na meila tapety do tego telefonu roznej masci moga byc wszystko c macie mozecie mi wysylac na

meila meil na pw

gry, filmy, tapety, wygaszcze, dzwieki
nejlepiej jakby ktos podal skad mozna sciagnac np spakowane takie foldery albo zamiesccie je tu to se sciagne bo tylko podajecie stonki a polowa to sie nie otwiera

bede wdzieczny za wysylanie mi czegos takiego najlepiej spakowane pozdrawiam

majkel86
20-12-2006, 20:28
przecież to wszystko masz tu na forum, pościągaj sobie...:/

piotrekf
20-12-2006, 20:30
witam czy ktos by mógl mi wyslac na meila tapety do tego telefonu roznej masci moga byc wszystko c macie mozecie mi wysylac na meila mendrek@wp.pl gry, filmy, tapety, wygaszcze, dzwieki

bede wdzieczny za wysylanie mi czegos takiego najlepiej spakowane pozdrawiam

mistrzu po to sa fora internetowe, zeby nie wysylac sobie pliki na maila tylko sciagac sobie wszytsko stad. poza tym nie wiem czy dobrze robisz podajac tu swojego maila. Pozdro

mendrek
20-12-2006, 20:31
zajelo by mi z rok tak mi internet zamula sie niby mam 256 ale chodzi jak zolw i na zaladowanie obrazków mosze czekac z 10 minut to jak wysle ktos mi duza ilosc tego na telefon prosze

wrzucajcie je tutaj tylko zeby byly w jakims foldeze bo jak pojedynczo to strasznie zje....e a pozatym net sie je..e i dlugo trzeba czekac zeby cos sciagnelo prosze was zebyscie ty to wrzucali jako spakowany folder narazicho

DomelsoN
22-12-2006, 16:22
czlowieku.... ze tak sie wyraze :x masz wszystko tu na forum i jak chcesz wiedziec to na tym forum mozna co najwyzej wrzucic na jakis darmowy serwer i tu podac link do gry\paczki tapet itp.
(zamiast kupic k750i mogles zainwestowac w lepszy,szybszy net:D)

JEST WSZYSTKO NA TYM FORUM!

onasar
22-12-2006, 17:00
http://www.se-center.info/viewforum.php?f=3 masz jak byś miał problem z szukaniem

mendrek
23-12-2006, 21:04
juz zazegnalem tnacego sie neta problem z systemem jakis wirus czy cos . teraz chodzi spoko :) :) :) :D :D . Zciagnelem se juz tapetki z forym, ale jeszcze musze jakies mp3 sciagnac i zaczne zasysac conieco. Telefonu nie kupilem tylko umowa mi sie konczyla i za zyla wzielem w erze na przedluzenie . Zawsze takiego chcialem miec wczesniej motka c975 super telefonik tylko mi sie caky rozwalil pod zamochud wlpadla zkoda jej bylo i conieco zostalo mi jakies tapety i conieco. Moze powiecie mi jak wgrac nowe skórki na fona i jak kabelek zainstalowac bo narazie przez irede i cienko idzie

pozdro i czekam na odp jak kabelek wgrac który jest w zestawie i skórki sciagniete z waszego foróm

the bill
23-12-2006, 21:46
zajelo by mi z rok tak mi internet zamula sie niby mam 256 ale chodzi jak zolw i na zaladowanie obrazków mosze czekac z 10 minut to jak wysle ktos mi duza ilosc tego na telefon prosze
nic szybciej nie ściągniesz gdy ktoś ci wyśle to na skrzynke - pytanie jaką masz skrzynke, tzn jak duże pliki przyjmuje twoja skrzynka :faja:
moge wysłać ci plik z motywami ważący ok 80 MB - chcesz? :>

Moze powiecie mi jak wgrac nowe skórki na fona i jak kabelek zainstalowac bo narazie przez irede i cienko idzie
jessooooo :mrgreen:
prywatne forum na forum - zobaczymy czy autor, gdy pojawi sie nowy problem, znowu zada pytanie, czy wreście użyje opcji SZUKAJ :>

Radovan
24-12-2006, 00:06
Mi sie wydaje, ze ten koles to dosyc slaba prowokacja :)

mendrek
24-12-2006, 13:26
spoko juz wyjasnilem problem z netem zle oprogramowanie bylo i do tego wirus. zrobilem formata i jest kul zassalem juz troche tapet i teraz zasysam motywy i idzie wszystko oki mam na kompie w tej chwili z 2tys obrazków 176x220 i jeszcze wieksze , wygaszacze i motywy . Jeszcze girrek nie zassalem ale sprubuje.

P.S jak mozesz wyslac to wyslij nie wiem czy przyjmie ale mozesz wyslac mendrek2006@wp.pl ,jak mozesz to podziel na mniejsze i wyslij kazdy odzielniewielkie dzieki net chdzi elegancko pozdrawiam i sorki zaglupie pytanie wtemacie