View Full Version : Co zrobić aby filmy działały?
pacucman
21-12-2006, 15:49
Mam problem , bo filmy 3gp o dużej długości mi się zacinają. Niewiem co jest nie tak bo innym działają bez problemu. Mam CID49 i czy to ma jakieś znaczenie? :?:
Mam problem , bo filmy 3gp o dużej długości mi się zacinają. Niewiem co jest nie tak bo innym działają bez problemu. Mam CID49 i czy to ma jakieś znaczenie? :?:
Nie. Objawy o których mówisz wskazują na to iż Twój telefon ma problem z odczytem danych z karty. Mogą być dwa powody:
- Zawaliłeś sobie telefon po same "uszy" (czytaj zostawiłes 1 MB wolnego miejsca ;))
- karta której używasz jest tanią podróbką i nie wydala ;)
Innej możliwości nie widzę ;) Choć oczywiście moge się mylić ;)
pacucman
21-12-2006, 18:09
Mam kartę sony 2GB. Była zapakowana w oryginalnym opakowaniu.Za 180zł. Sprawdziłem z kartą 1GB san disk i normalnie działa. Co mam kurcze zrobić???. Ta karta 1GB działa 10 razy szybciej.
Włożyłem kartę 2GB- tą wadliwą do aparatu i tam działa bardzo dobrze. Filmy się odtwarzają w rozdzielczości 640*480. Żadnego spowolnienia!!!
No i znalazłem winowajcę!!!! SE obsługuje tylko system plików FAT. Miałem wtedy FAT32 i dlatego filmy się zacinały. Teraz wszystko ok.
mowisz 2 gb za 180 zl? hmm wedlug mnie to podrobka :)
ja za 1 gb zaplacilem 180 i w innym sklepie byla za 220 :)
sprawdz sobie ja dokladnie
pewnie z aukcji internetowej :D dobra nie robie offtopów, bo chlopak ma problem :P