PDA

View Full Version : Phone-XS V2.01 i DaVinci nie widza telefonu:/

kawaone
24-12-2006, 14:21
Witam,

mam problem z moim K750. Chcialem wgrac soft od w800, poprzerabiac ikonki w menu i takie tam :D niestety, mam CIDa 49, wiec jedyny program, ktory wchodzi w gre to Phone-Xs. Scianalem program, wyciagnalem karte sim, memory sticka, wylaczylem telefon, wcisnalem "C", podlaczylem telefon i... NIC.

Zainstalowany mam standardowy soft od Ericssona tzn. cale PC Suite + sterowniki i wszystko smiga, tzn. File Manager widzi telefon, Memory Sticka Windows rozpoznaje jako dysk wymienny itp.

Na poczatku myslalem ze to wina kompa, ale sprobowalem zrobic to samo na drugim kompie i Phone-xs dalej nie widzi telefonu :? DaVinci tez go nie widzi. Najdziwniejsze ze jeszcze 2 miechy temu sprawdzalem CIDa DaVincim i wtedy dzialal.

Instalowalem najnowsze sterowniki ze stronki SE i to tez nie pomoglo.

sikey
24-12-2006, 15:24
Nie wiem czy wiesz ale narazie zmiana softu przy CID49 jest bardzo ryzykowna;/
Musisz sciagnoc odpowiednia wersje softu do w800i,jezeli mówisz ze nie wykrywa Twojego foona może wersja Tego programu jest padnięta(może jest trialowa)

matys-90
24-12-2006, 15:55
Nie wiem czy wiesz ale narazie zmiana softu przy CID49 jest bardzo ryzykowna;/

A to dlczego??
Ja mam soft z W800, sterownik dĽwięku z W900, zmodyfikowany display driver i sterownik kamery v7.7 i wszystko hula jak należy.

kawaone
24-12-2006, 17:08
Nawet jak jest ryzykowna to chcialbym miec szanse zaryzykowac :D

DaVinci mam najnowsze sciagniete ze strony producenta, Phone-xs tez jest najnowszy (wersja 2.01). Triali tych programow raczej nie robia bo sa freeware :D

EDIT:

Juz wszystko dziala, zainstalowalem najnowsza wersje SEUS'a:)