PDA

View Full Version : Karta pamięci w k750

kebeS
25-12-2006, 09:28
Witam wszystkich od wczorja posiadam SE k750 ale mam mały problem karte wkładam do środka i kiedy chce przegraćna niąz telefonu jakies zdięcia czy mp3 pokazuje mi sie ze karta nie jest włożona co musze zrobić? napewno wsadziłem ją dobrze bo innej opcji nie ma :P

benkowik
25-12-2006, 14:29
Witam wszystkich od wczorja posiadam SE k750 ale mam mały problem karte wkładam do środka i kiedy chce przegraćna niąz telefonu jakies zdięcia czy mp3 pokazuje mi sie ze karta nie jest włożona co musze zrobić? napewno wsadziłem ją dobrze bo innej opcji nie ma :P

a zainstalowałeś oprogramowanie na kompie ????

kebeS
25-12-2006, 16:30
tak zainstalowałem... problem jest taki ze ta sama karta nie działa na innym k750... czyli pewnie uszkodzona jest karta tak??

0160
25-12-2006, 19:57
Logicznie wnioskując, tak.

Gdzie kupiłeś tą kartę? Czy masz na nią gwarancje?
Czy stara karta działa poprawnie w twoim telefonie?

oilone
25-12-2006, 20:58
Wyjmij karte, wyłącz telefon, następnie włącz i wprowadz karte do telefonu. Ew. wyjmij i włóż kilkakrotnie - powinno pomóc.

Jeśli nie to sprawdz w czytniku, albo w innym telefonie będziesz wtedy wiedzial co jest grane.

kebeS
26-12-2006, 10:37
karta była razem z telefonem w zestawie wiec chyba gwarancja obejmuje i telefon i wszystkie urządzenia do niego dołaczone prawda?

Próbowałem tak robić ze: wsadziłem do innego tefonu tąmoją karte i gucio tez nie działa a włożyłem inną karte do mojego i czyta bez problemu. Wiec jedyne co zostało to udać się do punktu ORANGE i złożyć reklamacje :)