View Full Version : Karta pamięci w k750
Witam wszystkich od wczorja posiadam SE k750 ale mam mały problem karte wkładam do środka i kiedy chce przegraćna niąz telefonu jakies zdięcia czy mp3 pokazuje mi sie ze karta nie jest włożona co musze zrobić? napewno wsadziłem ją dobrze bo innej opcji nie ma :P
benkowik
25-12-2006, 14:29
Witam wszystkich od wczorja posiadam SE k750 ale mam mały problem karte wkładam do środka i kiedy chce przegraćna niąz telefonu jakies zdięcia czy mp3 pokazuje mi sie ze karta nie jest włożona co musze zrobić? napewno wsadziłem ją dobrze bo innej opcji nie ma :P
a zainstalowałeś oprogramowanie na kompie ????
tak zainstalowałem... problem jest taki ze ta sama karta nie działa na innym k750... czyli pewnie uszkodzona jest karta tak??
Logicznie wnioskując, tak.
Gdzie kupiłeś tą kartę? Czy masz na nią gwarancje?
Czy stara karta działa poprawnie w twoim telefonie?
Wyjmij karte, wyłącz telefon, następnie włącz i wprowadz karte do telefonu. Ew. wyjmij i włóż kilkakrotnie - powinno pomóc.
Jeśli nie to sprawdz w czytniku, albo w innym telefonie będziesz wtedy wiedzial co jest grane.
karta była razem z telefonem w zestawie wiec chyba gwarancja obejmuje i telefon i wszystkie urządzenia do niego dołaczone prawda?
Próbowałem tak robić ze: wsadziłem do innego tefonu tąmoją karte i gucio tez nie działa a włożyłem inną karte do mojego i czyta bez problemu. Wiec jedyne co zostało to udać się do punktu ORANGE i złożyć reklamacje :)