PDA

View Full Version : Wgrywanie na karte pamieci

sushi15
26-12-2006, 16:13
Witam!!
Mam taki problem gdy wgrywam gry mp3 aplikacje to po pewnym czasie pokazuje sie ze pamiec pelna a gdy wchodze przez moj komputer do komy i we wlasciwosciach dysku wymiennego (podlaczonej komy) pokazuje sie ze jest on prawie pusty nie wiem jak instalowac na karcie
Wiem ze jest mnustwo opisow jak to zrobic ale ja nie rozumiem a kome mam od 24 grudnia :D moj kom to SE K750i

tobiasty
26-12-2006, 16:18
Witam!!
Mam taki problem gdy wgrywam gry mp3 aplikacje to po pewnym czasie pokazuje sie ze pamiec pelna a gdy wchodze przez moj komputer do komy i we wlasciwosciach dysku wymiennego (podlaczonej komy) pokazuje sie ze jest on prawie pusty nie wiem jak instalowac na karcie
Wiem ze jest mnustwo opisow jak to zrobic ale ja nie rozumiem a kome mam od 24 grudnia :D moj kom to SE K750i

hmm nie wiem jak ty ale ja qpilem czytnik do karty ^^ i chodzi normalnie :P wiec moze te sproboj przez czytnik :/ nie powiem ci jak jest w SE bo mam Sagema ale tam w ustawieniach mozesz zmienic ze wszystko sie na karcie zapisuje albo na tele

szarak1990
26-12-2006, 18:32
Bo zapisuje ci sie wszystko w pamieci telefonu... Ustaw sobie zeby pliki zapisywalo ci na karte pamieci...

sushi15
26-12-2006, 19:06
i w tym tkwi caly problem moze mi ktos powiedziec jak przestawic na zapisywanie na karcie a nie na telefonie

maxxway
26-12-2006, 19:28
może spóbj w aparacie przestawić zeby zapisywało sie na karte i to powinno wystarczyć to reszta się bedzie zapisywać , bo ja nic nie przestawiałam i automatycznie zapisuje sie na karcie

tobiasty
26-12-2006, 20:20
i w tym tkwi caly problem moze mi ktos powiedziec jak przestawic na zapisywanie na karcie a nie na telefonie

ja w swoim Sagemie mam w USTAWIENIACH>PAMIEC>LOKALIZACJE DOMYSLNE

szukaj w ustawieniach moze masz podobnie :P nie powiem ci jak jest w SE bo go nie mam :roll: :oops:

maxxway
26-12-2006, 20:56
w SeK chyba tego nie ma :(

szarak1990
26-12-2006, 21:01
to zalezy przez co przesylasz do kompa - mi automatycznie wykrywa karte, a tobie jak kopiuje na pamiec fona przez kabet to wrzucaj to na karte przez moj komputer do folderu video itp zalezy co chcesz wrzucic... Wez tez ustaw zeby ci wideo na karcie zapisywalo :D

sushi15
26-12-2006, 21:13
jak wrzuce przez program albo przez moj komputer to widze to z poziomu kompa ale nie widze jak wchodze przez fona moglby mi ktos pomoc
najlepiej na gg 8924620

the bill
26-12-2006, 23:47
jak wrzuce przez program albo przez moj komputer to widze to z poziomu kompa ale nie widze jak wchodze przez fona moglby mi ktos pomoc
najlepiej na gg 8924620
a czytałeś wogóle instrukcje obsługi? dlaczego dzisiejsza młodzież nie jest taka skora do czytania? co z wami sie dzieje?

nie zobaczysz plików dopóki nie odłączysz kabla USB