PDA

View Full Version : Megaupload bez zadnych limitow

TrAwKa
27-12-2006, 09:22
Niewiedzialem w ktorym dziale to umiescic :

Koniec z limitami

Internet Explorer:
Dajemy Uruchom -> wpisujemy "regedit"
Wchodzimy w ten klucz:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]
Jeżeli jakiś klucz nie istnieje to tworzymy go.
Powinna tam być wartość "(Domyślna)", kliknijcie na nią prawym, dajcie Modyfikuj i wklejcie tam
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

Firefox:
1. W pasku adresu wpisujemy about:config
2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override
4. W kolejnym okienku wpisujemy:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
5.Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia sięświatu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa.

Opera:
1. W pasku adresu wpisujemy about:config
2. klikamy special
3. wklepujemy w wszystkie okienka oprócz pierwszego
4.zapisz

Jest to najlatwiejszy sposob na pozbycie sie limitow zwiazanych z MEGAUPLOAD and Company

To naprawde dziala, tylko ze niemozna sciagac paru plikow naraz. Ale jak bedziecie sciagac po kolei to nic nie bedzie

PolecaM!!

PS2: Jak nie bedzie wam dzialac to sciagnijcie inna przegladarke i na niej zrobcie powyzsze udoskonalenia

PS: szukalem i nigdzie tego nie bylo

dangorka
27-12-2006, 10:21
z rejestrem na pewno sie nie bede bawil,ale na firefoxie przetestuje czy dziala ten sposob

niwim
27-12-2006, 11:28
skuteczne, ale nie polecam tego sposobu, po wklepaniu kiedys w rejestr pod przeglądarke podczepil mi sie jakis syf (np. na forach nie wykrywali mnie jako mozilla/IE/maxthon) i do tego nie chciała mi przegl. akceptowac plików cookie itp. (a zadne ustawienia nie pomagały)
po wywaleniu tego wszystko wróciło do normy, nie wiem moze tylko u mnie sie cos spieprzyło :roll:

TrAwKa
28-12-2006, 10:16
To jest raczej pewny sposob i jak go uzywam to niema zadnych problemow:D

Sciagnijcie sobie poprostu inna przegladarke :D

Michał Gomółka
20-01-2007, 12:00
ale jak zrestartować firefox

lol
20-01-2007, 13:35
ja zrobiłem tak jak w jest napisane i w IE dalej mam czas ktory musze czekac

Michał Gomółka
20-01-2007, 22:55
a jak jest napisane w IE????????????????????

Sima albo sie nie ma