PDA

View Full Version : Kilka pytań

lion
28-12-2006, 19:04
Mam K750i i mam parę pytań.

1 Czy da się jakoś wydłużyć czas robienia filmów? Bo 30 sekund to trochę mało, a po tym czasie nagrywanie filmu automatycznie się kończy. To samo pytanie co do nagrywania dźwięku.

2 Ściągnąłem sobie film z tej stronki i działa, ale zawsze, kiedy go włączam muszę go oglądać od początku, czy można przewinąć film do - powiedzmy środka?

3 W jakich ustawieniach najlepiej działa aparat i czy da się mimo komunikatów włączyć zooma w trybie dużego zdjęcia?

4 Kupiłem kartę pamięci Sony 1 GB i telefon nieco zwolnił, da się coś z tym zrobić?

maxxway
28-12-2006, 19:20
1 .ustawienia--->trybb zdjec --> wideo wysokiej jakosci
2. tak w odtwarzaczu , wystarczy przesunąć joya i długo trzymać załużmy w prawo to wtedy do przodu przewiniemy.
3. np. zdjecia jakosci wysokiej , tryb makro itp. a ja jesli chodzi o drugą cześć nie wiem bo odrazu miałam zoom4x w rozdzielczosci 2mpx , ale chyab trzeba zmienic soft
4. Nie da się , a jesli chcesz zeby szybciej chodził zmien karte nam niejsza

lion
28-12-2006, 19:28
Tryb makro? Cóż to? :)

maxxway
28-12-2006, 19:54
(w ustawieniach jest jako"zbliżenie" właczasz , zeby zdjecie lepiej wyszło gdy robisz przedmiotom czy czym tam chcesz z bliskiej odległosci to przykład mojej fotki (rośliny);http://img524.imageshack.us/img524/8356/dsc02995yl6.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=dsc02995yl6.jpg)

kacper1207
29-12-2006, 19:35
mam pytanko czemu nieraz mi niewykrywa komy na kompie bo raz jak podłącze to odrazu ją widać a nieraz wogle nieznajduje?? a i jeszcze jedno czy ma ktoś aplikacje aby szło zrobić pilota z k750i?? i aplikacje która załozy hasło na menu??

the bill
29-12-2006, 19:42
czemu nieraz mi niewykrywa komy na kompie bo raz jak podłącze to odrazu ją widać a nieraz wogle nieznajduje??
widocznie gubi zasięg
ma ktoś aplikacje aby szło zrobić pilota z k750i??
nie, nie ma
aplikacje która załozy hasło na menu??
też nie ma :faja:

ps. kacper1207, prosimy, nie podklejaj swoich problemów pod tematy innych i użyj opcji SZUKAJ - problemy były omawiane na forum.
to tak grzecznie, bo widze, że jesteś nowym użytkownikiem forum - witamy :wink:

kacper1207
30-12-2006, 17:40
Dzięki za odpowiedź tu zawsze można sie dowiedzieć porzyteczne rzeczy... a moze ktoś kto sie zna by coś takeigo zrobił był bym bardzo wdzięczny

lion
30-12-2006, 20:12
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy jest sposób, żeby przesyłać gry i aplikacje z jednej komórki na drugą przez IRDe, Bluetooth, albo MMSem?

rAku22
30-12-2006, 20:20
Tak, można przez bluetooth, przez podczerwień, czyli przez irde tez da rade, i przez mail, zapewne zapytasz jak to zrobić więc napisze odrazu, musisz posiadać instalke tej gry która powinna znajdować się w zakładce inne, jeśli osiadasz takową instalke wciskasz więcej -->wyślij...

the bill
30-12-2006, 20:23
Czy jest sposób, żeby przesyłać gry i aplikacje z jednej komórki na drugą przez IRDe, Bluetooth, albo MMSem?
jest - musisz za pomoc a kabla USB wrzucić gre lub aplikacje wrzucić do katalogu "other".
Jesli na fona z komórki będziesz przesyłać za pomocą bluetooth'a lu IrDA to po otrzymaniu nastapi instalacja gry, a zainstalowanej gry nie prześlesz.

Kazil
01-01-2007, 13:16
przez podczerwień, czyli przez irde tez da rade

irda to podczerwień :). infrared - infraczerwień.

infra - pod

ultrafiolet to przeciwieństwo.

Są to dwie skrajne barwy w optyce.