markonix
12-01-2007, 16:47
Wydawało by sie glupie ale dla mnie wazne..
Jak zrobić żeby po wcisnieciu klawiszy 9 i 3 zamiast "wf" najpierw w sloniku pojawiało sie "ze"..
I jeszcze jedno.. Bo w siemensach gdy sie dodawało wyraz to bylo na drugiej poazycji i było lepiej wedlug mnie.. Czy da sie te tu tak?
U mnie pojawia się 'ze'. A czemu? A dlatego, że frazy 'ze' częściej używam niż 'wf'. Zauważyłem, że im więcej piszesz danych fraz zaczynających się od 'ze' (zebrał, zesunął, zejść, zerwany itp.), to literki 'ze' trafiają na początek listy. Poza tym, im więcej będziesz mieć zapamiętanych słów zaczynających się na 'ze', tym prędzej 9 3 wstawi Ci 'ze' a nie 'wf'.
Wpisz jakieś nowe słowo do słownika zaczynające się na 'ze' (albo i kilka różnych słów) i powinno być OK. Bo słowa zaczynające się na 'ze' są w j.polskim, a zaczynające się na 'wf' nie ma. Chyba że skrót 'Wychowanie Fizyczne' :D
Nie wiem czy top reguła, ale u mnie to działa :)
markonix
12-01-2007, 20:56
wf to ja raz wpisałem do słownika i potem sie wkurzyłem i usunałem wszystkie wpisy a "wf" i tak zostało.. zaraz sprawdze Twoja metode ale caly czas cos pisze z "ze" wiec juz dawno powinno przeskoczyc..