PDA

View Full Version : S³ownik T9

Patryk399
12-01-2007, 19:16
Jak w³acze t9 to smsa moge napisac uzywajac tylko ok 70 slow. Czy u was tez tak jest? Help

emf
12-01-2007, 19:48
Pisz±c sms-a wci¶nij wiêcej i wy³±cz znaki narodowe.

Patryk399
15-01-2007, 17:54
Pisz±c sms-a wci¶nij wiêcej i wy³±cz znaki narodowe.

Dzieki

VeeDee
15-01-2007, 20:14
doda³em przez przypadek g³upie s³owo do listy wyrazów s³ownika T9 i nie wiem teraz jak je usun±æ :|... w instrukcji nic na ten temat nie ma, na forum te¿ nic nie znalaz³em. Wie kto¶ jak usun±æ wprowadzone s³owa z listy?

DDR!
15-01-2007, 20:20
doda³em przez przypadek g³upie s³owo do listy wyrazów s³ownika T9 i nie wiem teraz jak je usun±æ ... w instrukcji nic na ten temat nie ma, na forum te¿ nic nie znalaz³em. Wie kto¶ jak usun±æ wprowadzone s³owa z listy?
Ja usuwalem poprostu 'C'

VeeDee
15-01-2007, 20:34
doda³em przez przypadek g³upie s³owo do listy wyrazów s³ownika T9 i nie wiem teraz jak je usun±æ ... w instrukcji nic na ten temat nie ma, na forum te¿ nic nie znalaz³em. Wie kto¶ jak usun±æ wprowadzone s³owa z listy?
Ja usuwalem poprostu 'C'

Albo ja nie rozumiem :| Albo nie dok³adnie ja opisa³em problem.

Chodzi³o mi o to, ¿e po wprowadzeniu s³owa i pojawieniu siê, ¿e taki wyraz nie jest w s³owniku, to po wci¶niêciu joya otwiera siê "Pisownia wyrazu" gdzie mo¿na wprowadziæ s³owo. Za pierwszym razem nie wiedzia³em, ¿e s³owo wprowadzone zosta³o na trwa³e (my¶la³em, ¿e wstaw to znaczy wstaw do smsa). I teraz mam T9 niechciane s³owo ;|

SadekII
15-01-2007, 21:20
Wiadomo¶ci/napisz now±/wiad.tekstowa=>wiêcej i zje¿dzasz na: Lista wyrazów. Otwierasz, szukasz, kasujesz.