View Full Version : Pomoc z Sony Ericssonem K750i
psona1234567890
13-01-2007, 12:58
Witam .. Mam takie pytanie .. Bo kupiłem Sony Ericssona K750i z softem Niemieckim .. I chciałbym zmienić tylko język w nim ale żeby nie stracił gwaranci .. Bo słyszałem że jak się zmieni soft to strace gwarancje .. nioto czy jest jakiś dodatek żeby dodać język polski ?
Jestem nowy na tym forum wiać sorki e zadaje te pytanie .. ale nie wiem co mam zrobić ..
Prosze o pomoc zgóry dzienki ..
Wyślij maila z zapytaniem do Sony Ericssona czy oddając telefon do serwisu, ponieważ Ci się wiesza, możesz też prosić o wgranie w ramach gwarancji języka polskiego.
Aktualizację oprogramowania na pewno masz za free ale nie wiem jak z językiem.
marcin1986
13-01-2007, 14:17
Witm czy w sony ericsson k750i jest poczebny filmik pokazowy . Jak go usune to cos sie stanie
psona1234567890
13-01-2007, 14:40
nio ale jak mam to zrobić jak servis mam w NIemczech .. nio i mam problem bo niemam jak go zawieść . a Jest jakiś soft albo coś żeby tylko dodać jazyk Polski .. I żeby nie stracić gwaranci ? Prosze o pomoc .. a jak coś to napiszczie na 4881011 móje gg .. PROSZE O POMOC
Witm czy w sony ericsson k750i jest poczebny filmik pokazowy . Jak go usune to cos sie stanie
Nic się nie stanie, możesz spokojnie go usunąć jeżeli Ci się nie podoba ;)
Następnym razem proszę nie podpinaj się pod "obcy" temat ;)
nio ale jak mam to zrobić jak servis mam w NIemczech ..
W Polsce to nie ma serwisu SE? :)
W krajach Unijnych gwarancja wystawiona obojętnie w jakim kraju jest honorowana w każdym innym.
Teraz Ci się "popsuł" więc w Polsce naprawiasz.
Jaki problem??