View Full Version : Problem z transferem
Mam problem z transferem plików z kompa na kom. Podłączam przez kabel usb kom i niby wszystko gra do momentu kiedy wchodzę w Sony Ericsson File manager , tel jeszcze widzi ale jak chcę wejść dalej to wyświetla się komunikat "unable to connect" , w czym może być problem??? Do wczoraj jeszcze bez problemu wchodziło w pamięć telefonu i bez przeszkód przesyłałam pliki z kompa na kom!
Pomyślałam, że może coś jest nie tak ze sterownikami usb od koma ?:roll: , gdybym je odinstalowała i zainstalowała na nowo?
massey15
15-01-2007, 07:25
Mam problem z transferem plików z kompa na kom. Podłączam przez kabel usb kom i niby wszystko gra do momentu kiedy wchodzę w Sony Ericsson File manager , tel jeszcze widzi ale jak chcę wejść dalej to wyświetla się komunikat "unable to connect" , w czym może być problem??? Do wczoraj jeszcze bez problemu wchodziło w pamięć telefonu i bez przeszkód przesyłałam pliki z kompa na kom!
sciagnij sobie poprostu inny program do sony eriksona na kompa. sa rozne programy na tym forum. i sciagnij sobie nowe stery do kompa z glownej strony SE, potem odinstaluj se z kompa i zainstalujna nowo. musi pomoc. sam mialem podobny problem :))
zanka a przycisk edycja postow wiesz do czego sluzy ??