View Full Version : Jak sprawdzic wersje CID w swoim SE ?>
massey15
15-01-2007, 15:54
czesctak jak w temacie, nie wiem jaka mam wwersje cid, szukalem na forum i nie moglem znalezc niczego, a wiec pytam, jak sprawdzic jaki ma sie CID w telefonie > pozdro
Na forum tego zapytania to chyba było najwięcej, a Ty nie możesz znaleźć... Wpisujesz w telefonie kombinację klawiszy >*<<*< w trybie gotowości (<,> to ruch joystickiem) tak: naciskasz później klawisze 1 oraz 2 i jeśli pod napisem Wersja oprogramowania masz np: CXC 125 932_49 to masz CID49, w 36 chyba pokaże 36 (nie wiem, bo mam 49 ;D ;D ;D)
hihi a ja mam cos takiego prgCXC125952_EU_1_CL co to znaczy ?:D
WERSJA OPROGRAMOWANIA WYSWIETLACZA
EKRAN GLOWNY
AKTUALNA WERSJA : 0 >>>>> CZEMU MAM TU LICZBE 0??
spec-naz1
15-01-2007, 19:14
truciak u mnie jest dokładnie to samo nie ma nigdzie 49 tylko to co ty napisałeś więc jaka jest to wersja :?: :?: :?: :roll:
Więc musicie sięgnąć po Davinci, i przez ten program dowiedzieć się jaki macie CID
massey15
15-01-2007, 19:20
truciak u mnie jest dokładnie to samo nie ma nigdzie 49 tylko to co ty napisałeś więc jaka jest to wersja :?: :?: :?: :roll:
Ściagnij sobie program davinci. link masz w tym teamcie: http://se-center.info/viewtopic.php?t=1251&highlight=aparatu. Pozdro acha ps. tam w logach bedziesz mial. zrob wszystko jak tam pisze, a w ogole jesli nie masz na koncu 49 to masz napewno 36 :))
a do niego trzeba miec kabel serwisowy czy zwykly mi wystarczy? a cid 36 jest gorszy czy jak?
Zwykły kabel Ci wystarczy, a CID 36 jest aktualnie podatniejszy na wszelkie ingerencje w oprogramowanie telefonu
spec-naz1
15-01-2007, 22:23
no wszystko jasne ja mam CID 36 :wink: :wink: a czy 49 czy 36 to "narazie" nie robi mi żadnej różnicy bo nie mam zamiaru zmieniać coś w sofcie
eighthzone
15-01-2007, 23:39
nie wiem jak to jest ale wklepuje tą kombinacje klawiszy i mi nic nie wyskakuje :?
Edit:
Dobra już dziala... na koniec jeszcze * musialem wcisnąć... ja mam 49 cokolwiek ma to oznaczac