PDA

View Full Version : 3 problemy......

andrzej1984
17-01-2007, 12:16
Czesc Mam takie 3 p[roblemy ztelefonem i chciaem sie dowiedziec czy da sie cos z tym zrobic:
1-nie mam wlaczoonego wygaszacza ekranu ale kiedy wlacze pokaz slajdów to pozniej automatycznie wskakuje mi jako wygaszacz obrazek z Plusa(mam tel w tej sieci)czego to moze byc wina???
2- zainstalowalem gre worms 2 na K750i i czasami wlanczaja sie bez problemu a czasami gdy sie wgrywaja zatrzymaja sie np na 87% i nie hcca dalej sie ruszyc musze wtedy wlaczyc albo jakas inna gre albo wylaczyc i wlaczyc telefon zeby zadzialaly. Czy to wina gry czy telefonu???
3- chcialems ie was zapytac czy trzeba wylanczac tefon na noc czy moze on chodzic cały czas????
Dziekie za pomoc

clawicl
17-01-2007, 12:30
ad. 1
Osobi¶cie nie za bardzo rozumie o co chodzi? Może ładuje sie z galerii do pokazu slajdow. Najlepiej go usunac jesli nie potrzebny ;p
ad. 2
Też tak czasami miałem. Jest to wina albo gry albo małej ilosci miejsca na karcie pamieci.
ad. 3
Każdego sprawa osobista :) Jak bedziesz wylanczał to oczywiscie bedzie Ci bateria dluzej trzymac :) Ale raczej nie trzeba wylanczac. Moze chodzic caly czas, nic mu sie nie stanie :)

andrzej1984
17-01-2007, 13:52
ad1. chodzi o to ze nie ma wlaczonego wygaszacza ekranu, ale jak przegladam fotki i wlacze sobie pokaz slajdów i pozniej z niego wyjde to samoczynnie wlancza mi sie wygaszacz z obrazkiem z plusa( a wczesniej nie mialem wlaczonego wygaszacza) wlancza sie sam......