View Full Version : Wyższość fizyczności nad cybernetycznością (K750i, W800i)
Cześć, mam takie pytanie.. Po zmianie software'u w telefonie SEK750i z K750i na W800i wszystko działa zgodnie, to wiem bo wszędzie o tym piszecie. Ale moje pytanie jest takie - Przecież W800i nie ma rozsuwanej klapki na tyle od aparatu, więc aparat się nie uruchomi po otwarciu klapki, ani nie poinformuje nas że klapka jest zamknięta po wejściu w aparat, bo przecież W800i takowej nie posiada i nie ma takiego czegoś w oprogramowaniu.. Mylę się? A jeśli nie to ile jeszcze może być takowych mankamentów? :wink:
massey15
17-01-2007, 15:56
W ogole to wgralem wszystko wedlug tego: http://se-center.info/viewtopic.php?t=1251&highlight=aparatu. I nie mam takiego problemu jak ty. Otwieram klapke - aparat sie włącza. Zamykam- wylacza. Pzdro
Przecież W800i nie ma rozsuwanej klapki na tyle od aparatu,
Klapka jest na obiektywie, aparat uruchamniasz przesuwając niewielką sztabkę;)
http://www.portablepieces.co.za/images/w800i.jpg
W800i ma identyczna obudowe co D750i kolorami sie roznia :P , a jak w D jest klapka to w Tym tez musi byc :D
astonejro
18-01-2007, 07:24
jak mienisz obudowe k750i--->w800i tez bedzie dzialalo :)
Ahaa.. :) Już rozumiem. Myślałem po prostu, że W800i nie ma klapki i się zastanawiałem co ze zdjęciami potem :shock: A czy ta zmiana softu uczyni telefon bardziej funkcjonalnym? Jakby nie patrzeć - bebechy pozostają te same, nie będzie miał lepszego procesora czy większej pamięci.. Nie chodzi mi o odtwarzanie muzyki itd, bo to logiczne, ale czy cokolwiek przyspieszy? Nie wiem.. Filmy, gry etc. ?
A czy ta zmiana softu uczyni telefon bardziej funkcjonalnym?
To że można uruchomić sam odtwarzać mp3 jest w jakimś stopniu funkcjonalne...
ale czy cokolwiek przyspieszy? Nie wiem.. Filmy, gry etc. ?
Nie...
Dzięki za rozwianie wątpliwości co do softu. A że dziś nie próżnowałem,znalazłem kolejny eksces - jeśli w K750i zmienimy obudowę na W800i, to obudowa może ściskać ekranik i powodować problemy, nałożona jest na styk, bo W800i jest o 2-3mm cieńszy. True/False?
:((( a ja niemam suwaka i niemoge go uzywac ;( zgubilem przy wyciaganiu obudowy <placze>
a tak sie z klapki cieszylem... :(
W800i jest o 2-3mm cieńszy. True/False?
Sprawdz wymiary na stronie producenta będziesz wiedział;)
to obudowa może ściskać ekranik i powodować problemy, nałożona jest na styk
ta obudowa od w800 lepiej wchodzi niz k750 (Przynajmniej u mnie :D)