View Full Version : Co zrobic żeby urochamiac gry z memory sticka??
Mam problem. Kupiłem karte 1gb memory stick duo sandiska pokopiowalem na niego troche bajerów ale telefon nie widzi tych folderów, które są na karcie. Odziwo mp3 odtwarza bez problemu. HELP!!!
wojtex2005
17-01-2007, 23:04
do jakiego folderu kopiowałeś te rzeczy?
Heh, a skopiowałeś foldery z karty, którą otrzymałeś w zestawie?
Ja nie mam problemu ze swoją bo tak zrobiłem ;)
Dzisiaj dostałem kome z kartą i niezabardzo w temacie jestem. Gierki skopiowałem do folderu Games. Na tej 1gb juz byly foldery utworzone, a karte 64mb odrazu wymienilem takze nie skopiowalem z niej zadnych folderów :? Jak byscie mogli krok po kroku wyjasnic co zrobic to bylbym wdzieczny 8)
Ja mam 5 folderów:
- DCIM
- misc
- MSSEMC
- dpof
- MP3
MSSEMC czyli karta dzieli się na podfoldery:
- Media Files
- System
Media files na podfoldery:
- audio
- other
- video
- image
- theme
- webpage
Właśnie w Media files wrzucam wszystkie swoje pliki w zależności od formatu.
emf wszystkie pliki jar wzucaj do folderu "Other"
Fox szczerze mówiąc to ja większość plików tam wrzucam ponieważ other zawsze czyszczę ;)
Jeśli plik mi się podoba to przerzucam z other do właściwego folderu, jeśli nie .......wiadomo ;)
Łatwiej w ten sposób utrzymać ład i porządek w telefonie :D
Biorąc pod uwagę wielkość obecnych kart pamięci w niedługim czasie można zaśmiecić telefon tak jak kompa :/
Biorąc pod uwagę wielkość obecnych kart pamięci w niedługim czasie można zaśmiecić telefon tak jak kompa
racja racja :) ja w folderze others zrobilem sobie jeszcze 2 odrebne foldery na gry i programy ale chyba dodam jeszcze folder eboki :P