PDA

View Full Version : Pomóżcie!!! ODTWARZACZ..........

kuki
19-01-2007, 20:03
:?: Więc . . . . Posiadam zmiany dotyczące wyglądu odtwarzacza!!! CZytałem na jednej stronie, że trzeba wgrać to do folderu w telefonie tpa\system\multimedia\mp. ! Wgrałem tam zapakowany plik ....... Odłączam telefon (zapisuje oczywiście zmiany w FAR manager) I nic!!! Podłączam spowrotem do kompa wyświetla się że jest ten plik w tym folderze, ale on nic nie daje!!! :( Mój CID 36 . . . Pomóżcie jak to zrobić żeby działało!! Rozpakować czy jak??? Str. z tymi zmianami http://www.club-se.pl/modules.php?name=Artykuly&file=detal&id=125
Wielkie dzięki jak ktoś pomoże!!! :)

kuki
20-01-2007, 11:55
Poza Topic: Czy jak zmienie datę w kompie i telefonie na datę w którym był wgrywany soft oryginalnie to tak (chyba) samo jak by były zmiany dokonane w ten sam dzień czyż nie!!! Wtedy moglibyśmy nie stracić GWARANCJI... Piszcie sobie co chcecie o serii W ale ja zostaje przy K.

Więc jak ktoś da radę to niech pomoże z tym odtwarzaczem... :)

oilone
20-01-2007, 18:47
Czy jak zmienie datę w kompie i telefonie na datę w którym był wgrywany soft oryginalnie to tak (chyba) samo jak by były zmiany dokonane w ten sam dzień czyż nie!!! Wtedy moglibyśmy nie stracić GWARANCJI...

To nie ma znaczenia, jak chesz już podrabiać to lepiej przebij date na karcie gwarancyjnej telefonu, ponieważ właśnie na to patrzą w serwisie :wink: O wiele prościej w przypadku Cid36 można zrobić backupa softu i w razie problemów wgrać ponownie przed zaniesieniem do serwisu.

wchodzimy do FAR'a i kopiujemy wszystko na PC to, co jest w tym folderze: Fs/tpa/preset/custom. W przyszłości po zmianie softu na W800i jak coś nam sie sp**** to wchodzimy do "davinci" flaszujemy telefon na d/k750i, bez finalizacji i costumizacji, wchodzimy do FAR i wklejamy to co kiedyś kopiowaliśmy do folderu Fs/tpa/preset/custom. Dzieki temu można telefon spokojnie oddac na gwarancji i nikt sie nie domyśli (bo nie ma jak), ze coś tam kombinowałeś (wszystko masz tak jak kiedyś przed flashem).

Co do zmiany wyglądu odtwarzacza:

Po dokonaniu wszelkich zmian należy cofnąć się do głównego katalogu poprzez "..." oraz zatwierdzić dokonane zmiany "Yes" przy zamknięciu CSFSloader.

Tak zrobiłeś?

MasterBarti
20-01-2007, 23:08
A co jeśli wrucimy do tego softu oryginalnego - a potem jeszcze raz go odzyskamy przez SEUSa (mimo to kontynuuj) - może i daty się nie będą zgadzać ale jak co, to przecież po wgraniu softa tym programem nie tracimy gwarancji a tego że przedtem był inny to już chyba nie sprawdzą - no bo jak ?

kuki
25-01-2007, 19:12
No ja to skopiowałem tam noi powróciłem przez ''...'' ! I nic....... :?

POMOCY :oops:

Ralf
21-02-2007, 21:48
Kuki o ile dobrze cię zrozumiałem wgrałeś do tela plik zip albo rar bezpośrednio po pobraniu z netu? Jeżeli tak to żle zrobiłeś bo należy pliki rozpakować i wrzucić wszystkie pliki graficzne (gif lub png)

kuki
22-02-2007, 14:09
Już dawno tak zrobiłem... Chodzi ale co z tego jak odtwarzacz resetuje wygląd po jakimś czasie :| A poza Topic CZY da się przywrócić oryginalne pliki acoustic??? Bo nie chce mieć szumu... :?:

AziX
25-05-2007, 08:10
Hehe tez tak miałem tylko że z innym plikiem. Podłaczasz telefon wchodzisz normalnie z mój komputer do folderu w telefonie. Własciwości na plik i odznaczasz tylko do odczytu :)

Edit.Oilone: Temat z lutego, wszystko już dawno wyjaśnione. Tylko dlatego że jesteś nowy nie dostaniesz ostrzeżenia, każdy następny raz za odkopywanie starych i już nie aktualnych tematów nagradzany bedzie ostrzeżeniem.

kuki
25-05-2007, 22:17
A poza tym jest już patch który działa w 100% i odtwarzacz (wygląd) się nie resetuje :razz:

Temat stary i do zamknięcia ;-)