View Full Version : ABC zmian ikon w menu.
Instrukcja jest dla telefonów z CID 36 i innym niz 49. Podmiane wykonujemy w Farze. Wchodzisz do FS/tpa/preset/system/menu i podmieniasz menu.ml z jednego z poniższych archiwów, kopiujesz tam również ikony które są zawarte w tym archiwum.
A tutaj macie linka do nowych ikon MENU wraz ze screnami: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3716&st=40. Pozdrawiam ! W razie czego prosze pisac. Allah![/url]
matys667
25-01-2007, 21:24
Zrobiłem zgodnie z instrukcia wrzuciłem wszystko i ten program phone XS2 juz 7 godzin to samo wkółko pokazuje dlaczego długo to jeszcze potrwa ?? odpisz prosze
Zrobiłem zgodnie z instrukcia wrzuciłem wszystko i ten program phone XS2 juz 7 godzin to samo wkółko pokazuje dlaczego długo to jeszcze potrwa ?? odpisz prosze
A jaki masz cid? opisz po kolei co robisz
matys667
25-01-2007, 21:40
mam cid 49 i teraz caly czas czekam bo pisze FS activation pleas weait
mam cid 49 i teraz caly czas czekam bo pisze FS activation pleas weait
Napisalem w temacie ze ta instrukcja tylko dla tel cidem innym niz 49.
matys667
25-01-2007, 21:50
to mi sie nie wgra???
heh ale jestes bystry skoro ci pisza pare razy ze to jest opis nie do cid 49 to po co glupio sie pytasz czy ci sie wgra :twisted: :twisted:
Allah - mamy dwa tematy w tym dziale dot. zmiany ikon zarówno dla CId36 i 49. Naprawdę nie potrzeba już kolejnych. W razie pytań i wątpliwości proszę pisać w tych tematach. CLOSED.
to mi sie nie wgra???
nie..