PDA

View Full Version : Problem z mp4 i 3gp!

porter22
03-02-2007, 12:17
Witam , mój problem polega na tym ze gdy dam obraz filmiku na poziomy obraz zaczyna sie "ci±ć" ... Trzeba wgrac nowego softa ? co¶ słyszałem , ze po zgraniu nowego softa traci się gwar ...

Allah
03-02-2007, 12:25
1. Po wgraniu faktycznie tracisz gware
2. Dzieje sie to napewno nawet przy 3gpp?
3. Jesli tak, to pewnie zle skonwertowany został ten filmik.

porter22
03-02-2007, 12:30
1. Wiec zmiana softu odpada ... gwar traci sie nawet przy uaktualnieniu ?
2. Tak tnie sie nawet przy 3gp lecz mniej od mp4 ...
3. Watpie by był zle skonwertowany pon nie jest to zadna wielka filozofia :)
Moze dasz jaki¶ swoj 3gp badz mp4 zobacze czy tnie ...

kukmaster
03-02-2007, 12:37
porter22 a moze masz za dobr± jako¶ć filmów i jak telefon daje pełny ekran to nie wyrabia ??

porter22
03-02-2007, 12:41
Filmy kompresuje 3GP Video Converter wiec chyba przy optymalnych ustawieniach nie jest to jakas dobra jakosc ? Wydaje mi sie ze jakos i parametry sa odpowiednie ...

Allah
03-02-2007, 13:19
Wlasnie przy optymalnych... i to jest bład... Musisz poustawiac tam paramtery. Tu masz plik moj i on dobrze chodzi, nawet na FULL Screenie.
:faja: http://www.sendspace.com/file/vfwgcm :faja:

Ps. Ja mam czasem tak, ze jesli telefon jest juz wlaczony dluzej niz pare dni, i co chwile ogladam filmy to potem te same filmy co sie nie tnęły zaczyanja sie tn±ć, potem robie reset i wszystko gra

porter22
03-02-2007, 13:24
A teraz by nie zakladac nowego topicku mam pyt zupełnie z innej beczki ... Mozna zmienic ikony w menu by nie stracic gwar ?!

EDIT:hehe faktycznie nei tnie ten filmik ... moge prosic o ustawienia ? Niezly filmik na test hehe

truciak
04-02-2007, 12:37
A teraz by nie zakladac nowego topicku mam pyt zupełnie z innej beczki ... Mozna zmienic ikony w menu by nie stracic gwar ?!

a co to ma wspolnego z tematem ? :|

Guardian
05-02-2007, 16:29
Ja mam ine pytanie.

Czy w waszych k750i filmy formatu 3gp odwarzane na telefonie sa full screen? mowa o korzystaniu ze standarowego odtwarzacza w telefonie. U mnie mimo, ze robilem konwersje pod moj model to na ful sie nie przalacza i widac miedzy innymi pasek postepu. Chdzi mi , zeby byl film na calym ekranie poziomo. Wogole tak sie da?

A moze do tego lepszy jest inny soft?