PDA

View Full Version : Zacinające się filmiki.

marcin_k750i
04-02-2007, 12:25
Siema, mam taki problem: Jesli włącze filmik poziomo to się przycina co kilka sekund. Co może być tego przyczyną i jak to można naprawić :?:

Allah
04-02-2007, 12:27
dobijają mnie ci nowi uzytkownicy, w tym dziale masz odpowiedz na swoje pytanie, sam udzielałem odpowiedzi innemu uzytkownikowi...

Tu masz ten temat: http://se-center.info/viewtopic.php?t=7289

marcin_k750i
04-02-2007, 12:32
Sorry, nie zauważyłem... Ale mi się wydaje, że to nie zależy od filmiku, bo nawet ten, co jest standardowo wgrany się tnie...

----------------------------------------------------------------------------------

Jednak to jest wina filmiku. Ściągnąłem ten test i działa. Mógłbyś mi napisać jakim programem je konwertujesz i co zmieniasz w ustawieniach :?:

misiek84
11-02-2007, 18:36
??? Chłopaki troche poszperać w opcjach i wszystko działa. Filmiki się zacinają racja, nawet ten "Demo" ale! Wystarczy włączyć Odtwarzacz potem w wszystkie filmy i odpalić jakiś filmik potem Więcej i Pełny ekran. Wtedy filmik jest na pełny ekran i nic się nie zawiesza nie tnie i nic takiego. Poza tym jeśli filmik ma mniejszą rozdzielczość i nie zajmuje całego ekranu to w tej opcji odtwarzania jest rościągany na pełny ekiran. Fajnie nie?:)