View Full Version : JAK WGRYWAĆ MOTYWY??
STACHU1906
04-02-2007, 13:51
to mój pierwszy post tutaj...szukałem i nie mogłem znaleźć...więc pomyślałem ze tu mi ktoś pomoże...jak wgrać motywy z komputera na SE k750i?? w instrukcji sa tylko podane foldery,gdzie wgrywać mp3,zdjecia i obrazy...a o motywach nic nie ma....z góry dzieki za pomoc pozdrawiam
davidzior- K750i
04-02-2007, 13:54
robisz tak:
Gdy twój tel. zostanie wykryty jako dysk wymienny wchodzisz do pliku MSSEMC-> Media files-> Themes-> kopiujesz tam plik i gotowe :)- potem wystarczy tylko ustawić motyw na telefonie, ale to chyba już umiesz :D
poprostu jak chcesz na karte to do filderu "other" a jak na kome to przez program Sony Ericsson PC Suite do folderu motywy
robisz tak:
Gdy twój tel. zostanie wykryty jako dysk wymienny wchodzisz do pliku MSSEMC-> Media files-> Themes-> kopiujesz tam plik i gotowe :)- potem wystarczy tylko ustawić motyw na telefonie, ale to chyba już umiesz :D
Ok. Ale jak ja robię w ten sposób to m pisze że plik jest uszkodzony... :(
co mam zrobić??
za pomoc z góry dziękuje.
Pewnie motyw jest źle zrobiony.. Trzeba go edytować tak zeby nie bylo nigdzie X , X
ale w nazwie tego motywu??
Nie.. trzeba go otworzyć programem Themes Creator..
maniek-07
07-08-2007, 10:11
dokładnie kiedyś jak robiłem pierwszy motyw to nie widziałem o co chodzi, i odechciało mi się go kończyć :lol: tam są takie kolory i niektóre nie mogą się powtarzać... jeżeli jest coś nie tak to tam przy kolorach jest taki "x" czasem wystarczy zmienić jeden by reszta grała...
Wielkie dzięki koledzy. Już wszystko działa :)