PDA

View Full Version : luzna klapka od telefonu ??

DeathMan
04-02-2007, 13:59
wiec tak telefon mam moze z 4 dni irytuje mnie jedna zecz jak na nowy telefon to klapka od aparatu strasznie niedopasowana mam na mysli to ze troche odstaje (hmm inaczej tak gdy nacisne ja lekko przy pasku to ja docisne gdy nacisne ja przy 2 takze docisne dziala to jak hustawka) tak powinno byc ???

nie mowie nawet ze potwornie skrzymi np jak pisze smsa albo gram w gierki to paluch wskazujacy tak czy srak na niej ladujelekko rusze i skrzypi jak cholera

tak wiec jezeli wam idealnie pasuje i malo skrzypi to idzie na gwarancje -_-

Allah
04-02-2007, 14:17
nie wiem dziwny przypadek, od nowosci tak miales?

DeathMan
04-02-2007, 16:02
tak od nowosci

auxkm
04-02-2007, 16:07
hm.... dzwne proponuje wymienic te klapke

szefuniooo
04-02-2007, 16:40
Moja klapka jest idealnie dopasowana i nie skrzypi.

Jedynie klapka od baterii skrzypie mi po jej naciśnięciu, ale mi to jakoś zbytnio nie przeszkadza, tymbardziej, że skrzypienie nie jest wcale głośne.

MacAdv
04-02-2007, 18:47
Mi tez klapka od baterii skrzypi i strasznie mnie to irytuje ;/;/

markonix
04-02-2007, 20:12
jesli przycisne w środek to jest taki "stuk" ale nie rozumie Waszej irytacji bo te skrzypienie nie wystepuje przy normalnym użytkowaniu, jak normalnie trzymie telefon nic nie skrzypi a wiadomo że jak ktoś chce to tak ściśnie że coś poskrzypi..

DeathMan
04-02-2007, 20:39
ja chyba jakis zlomex ostatni dostalem od tej ery -_- (moze wdupili tel z wystawy do pudla i mi dali)

kostrzak
05-02-2007, 20:58
SORRY ZE PISZE DUZYMI LITERAMI ALE JEDYNA I NAJWIEKSZA WADA MOJEGO NOWEGO K750I TO WLASNIE TO ZE JEST STRASZNIE ROZKLEKOTANY :/ Ta klapka z tylu moze nie skrzypi(ten dzwiek nazwal bym stukaniem) ,ale tez nie jest dopasowana i jak nacisne w jednym rogu to sie drugi odchyla itd. Bardzo mnie to wkurza w tej komorce ,bo wedlug mnie w komorce nic nie powinno sie ruszac :/ Nie piszcie zebym jej nie dotykal po prostu ,bo to jest silniejsze ode mnie :/ Ta klapka powinna byc duzo twarsza i lepiej dopasowana ,a nie z jakiegos aluminium :/

AnDrO
05-02-2007, 21:46
Powinna, pokaż to w serwisie, dali ci uszkodzony towar

maciejka1990
06-02-2007, 13:24
gdy nacisne ja lekko przy pasku to ja docisne gdy nacisne ja przy 2 takze docisne buhahahahahhahahaahahahaha<lol2><lol2><hahaha> :lol: :lol: :lol: nie no, nie moge............Twoja pisownia i składnia jest powalająca :devil:
a co do problemu radze isc do jakiegos serwisu....

Arocx65
06-02-2007, 14:30
Idz na gwarancje - o ile ja jeszcze masz

DeathMan
06-02-2007, 17:27
hmm chyba dam na gware co do ciebie maciejka jestem tylko czlowiekiem po po kurna 6 godzinach bitej nauki na sesje to ja jusz za przperoszeniem pierdole skladnie !!!!!

Allah
06-02-2007, 17:45
gdy nacisne ja lekko przy pasku to ja docisne gdy nacisne ja przy 2 takze docisne buhahahahahhahahaahahahaha<lol2><lol2><hahaha> :lol: :lol: :lol: nie no, nie moge............Twoja pisownia i składnia jest powalająca :devil:
a co do problemu radze isc do jakiegos serwisu....

Hehe tez z tego tube miałem, 8)

MasterBarti
06-02-2007, 19:00
(hmm inaczej tak gdy nacisne ja lekko przy pasku to ja docisne gdy nacisne ja przy 2 takze docisne dziala to jak hustawka) tak powinno byc ???

hehe a to dobre
wersja poprawiona, wydaje mi się, że tak to chciał napisać:

(hmm inaczej, tak gdy nacisnę ją lekko przy pasku to ją docisnę a gdy docisnę ją przy 2 to przy 1 się dźwiga. Działa to jak huśtawka), tak powinno być ???

Kurde sam nie wiem czy dobrze poprawiłem, jak takie coś czytam to sam głupieję.

hmm chyba dam na gware co do ciebie maciejka jestem tylko czlowiekiem po po kurna 6 godzinach bitej nauki na sesje to ja jusz za przperoszeniem pierdole skladnie !!!!!

Rozumiem cię ale trochę mogłeś się postarać, no bo inni tego teraz nie rozumieją hehe

lukaszstg
06-02-2007, 19:34
Jak bym opisywał mój problem!! Miałem dosłownie identyczną sytuacje ale mi jeszcze bardzo sie kurzyl na bateri i karcie pamięci. Dałem do serwisu i teraz czekam.

kostrzak
06-02-2007, 19:42
nie no dajcie spokoj :/ Bede latal do serwisu i sie skarzyl ze klapka mi dyrda to mnie wysmieja :/ Musze jeszcze zobaczyc jak kumpel ktory ma tego samego soniaka ma z ta klapka i wtedy podejme decyzje.

Misiu
06-02-2007, 19:54
a nie lepiej wymienic obodowe np do w800i i wgraj nowego softa i sprzedaj drozej.Kupisz ten sam i jeszcze zarobisz :P

kostrzak
07-02-2007, 12:30
nie wiem czy to takie proste ,bo wielu by tak robilo :P

PS. Czy jak wgram sofa z w800i to bede mial w koncu jakis normalny kalendarz a nie to ... co jest w k750i ?