PDA

View Full Version : Naklejka 'QuickShare'

szefuniooo
04-02-2007, 16:44
Witam,
parę dni temu zauważyłem, iż moja naklejka QuickShare się odkleja :shock:
Bardzo mnie denerwują takie szczegóły, i myślę, że za jakiś czas zapewne sam ją odkleję ; )

I tu pojawia się moje pytanie:
Czy mogę gdzieś taką naklejkę kupić?
Czy Wam ona też się odkleja?

Pozdrawiam!

P.S
Jakieś 2 lata temu, kuzyn miał nokie 6310i, która też miała w tym miejscu co k750i taką naklejkę, zdaje się, że na niej był napisany model telefonu.
Pamiętam, że kuzyn miał na tej naklejce nie model telefonu, a swoje imie.
Czy może jest możliwość zrobienia takiej naklejki na k750i, na której nie pisałoby QuickShare a np. moje imie?

JackPL
04-02-2007, 18:14
Najlepszym wyjściem wydaje się kupić nowy przedni panel (oryginalny). Ewentualnie popatrz za atrapami. Niektóre mają dobrą naklejkę. Szukanie samej nalepki mija się z celem.

Helios
04-02-2007, 18:19
bez przesady... kupowac cały panel (60-150zł) dla jeden głupiej nakleji?? to ja już wole się bujać bez niej :? Najlepiej to chyba kupić jakąś atrape i tyle... u mnie puki co dobrze sie trzyma;) pozdro

astonejro
04-02-2007, 18:20
czemu mija sie z celem. Kiedys na allegro widzialem oferte gdzie byly rozne, z napisami, obrazkami itp. Teraz niestety tego nie widze, ale napewno istnieje mozlowosc dokupienia samej naklejki.

JackPL
04-02-2007, 20:21
Właśnie z powodu problemów z kupnem quickshare lepiej sobie to odpuścić. Lepiej zainwestować w inną naklejkę, albo w ogóle o sprawie zapomnieć

Sofcik
05-02-2007, 15:55
Z tego co wiem jak ktoś wymienia na gwarancji np. joystick to doklejają nową naklejkę :D

szefuniooo
05-02-2007, 16:21
Z tego co wiem jak ktoś wymienia na gwarancji np. joystick to doklejają nową naklejkę :D
Odpowiedź zupełnie nie na temat :roll:

Właśnie z powodu problemów z kupnem quickshare lepiej sobie to odpuścić. Lepiej zainwestować w inną naklejkę, albo w ogóle o sprawie zapomnieć
Właśnie o tym mówię - w moim poście zadałem również pytanie, nt. czy istnieją inne naklejki niż QuickShare.

czemu mija sie z celem. Kiedys na allegro widzialem oferte gdzie byly rozne, z napisami, obrazkami itp. Teraz niestety tego nie widze, ale napewno istnieje mozlowosc dokupienia samej naklejki.
No właśnie szukałem na allegro, ale nic nie znalazłem :/

bez przesady... kupowac cały panel (60-150zł) dla jeden głupiej nakleji?? to ja już wole się bujać bez niej Confused Najlepiej to chyba kupić jakąś atrape i tyle... u mnie puki co dobrze sie trzyma;) pozdro
No wiadomo, że nie kupię całego przedniego panelu dla jednej głupiiej naklejki... ;)

Najlepszym wyjściem wydaje się kupić nowy przedni panel (oryginalny). Ewentualnie popatrz za atrapami. Niektóre mają dobrą naklejkę. Szukanie samej nalepki mija się z celem.
n/c

okocz
05-02-2007, 20:23
Jaka naklejka? Jakie odkleja? Ja nawet takiej nie miałem, za to miałem napis namalowany, tak że szybko się zdrapał :D Teraz mam w tym miejscu lusterko :P

Allah
05-02-2007, 20:59
Sam sobie wytnij taki paseczek jakies folii czy cos w tym stylu, napisz sobie markerem twoje imie i bedziesz mial ;)

okocz
05-02-2007, 22:22
Są też takie fajne kartki do drukowania, samoprzylepne :P Można by sobie coś na APS (trialu oczywiście ;)) zmontować :D

szefuniooo
05-02-2007, 23:09
Jaka naklejka? Jakie odkleja? Ja nawet takiej nie miałem, za to miałem napis namalowany, tak że szybko się zdrapał Teraz mam w tym miejscu lusterko
A to dziwne...
Myślałem, że każdy k750i ma tam naklejkę.

Sam sobie wytnij taki paseczek jakies folii czy cos w tym stylu, napisz sobie markerem twoje imie i bedziesz mial Wink
Pomysł dobry, ale osobiście nie przepadam za takiego typu badziewami/tandetami własnej roboty.

Są też takie fajne kartki do drukowania, samoprzylepne Można by sobie coś na APS (trialu oczywiście ) zmontować

Ten pomysł już lepszy, ale tu by było trochę więcej roboty... ;)

Arocx65
06-02-2007, 14:28
Ta naklejka sie sama nie odlkleja :D nie spotkalem sie z tym :D moze cos majstrowales :D