View Full Version : K750@W800+patche (bez plików customizacji na karcie)
joookerrr
10-03-2008, 19:31
Wszystko ładnie ale gdy juz połaczę sie z komórką przez far ( podłączyłem komórkę z (c) ) w farze mam w obu kolumnach to samo ( brak okienka z fs i flash) o co chodzi co mam zrobic??
Wszystko ładnie ale gdy juz połaczę sie z komórką przez far ( podłączyłem komórkę z (c) ) w farze mam w obu kolumnach to samo ( brak okienka z fs i flash) o co chodzi co mam zrobic??
A co dokładnie robisz. Włączasz fara potem f11 SEFP potem ustawiasz wszystko w opcjach dajesz enter the matrix podłączasz telefon z c wykrywa go i nie pokazuje ci tych dwóch folderów, tak??
joookerrr
10-03-2008, 20:00
pokazuje ale w obu jest to samo plik far z komputera z pulpitu (bo tam go mam) nie polaczylo sie dobrze czy o co chodzi? tzn ni pokazuje folderów tych co trzeba
To może jakiś screen bo nie do końca rozumiem ;)
Włączasz alt + F1 Sefp ? Bo coś mi się wydaje że nie...
joookerrr
10-03-2008, 20:07
f11 i sepf tam i ustawiam jak na screenach podłączam kom czekam z przyciskiem c jak doszło do konca i znikł pasek to jest tak jak mowie. Mam to zrobic jeszcze raz?? czy nie odłączać komórki teraz?? Może poprostu coś sie nie połączyło?? wgrałem ten plik wejścia ale moze cos niie zadziałało?
f11 i sepf tam i ustawiam jak na screenach podłączam kom czekam z przyciskiem c jak doszło do konca i znikł pasek to jest tak jak mowie
Czyli jeśli dobrze zrozumiałem to jak podłączysz telefon to nadal leci ten pasek do 60 sec, tak??
joookerrr
10-03-2008, 20:11
tak albo jakis inny nie pamietam ale dalej lecial pasek myslalem ze poprostu zawsze dochodzi do konca
Czyli z tego wynika że ci wogule telefonu far nie wykrywa. Więc usb flash masz?? I czy robisz to na wyłączonym telefonie??
joookerrr
10-03-2008, 20:16
tak i tak wczesniej mialem podobny problem jak robilem plik fs ale zrestartowalem kompa poczekalem troche i za 3 razem zadzialalo ale teraz w farze nie wyskoczyll zeden blad ze nie nawiazalo polaczenia... to poprostu mam odlaczyc komorke i sprobowac jeszcze raz??
mam jeszcze raz wgrac plik wejscia ?? czy nie?? czy jak odłacze bez pliku rest to mi siadzie koma na amen?
No raczej jeśli się połączy to ten pasek na którym jest odliczanie do 60 sec zniknie i pojawi się inny i zacznie zczytywać foldery w fonie
joookerrr
10-03-2008, 20:22
no to nie wiem co mam zrobić mi sie wydaje ze tem pasek sie zmienil i szybciej wczytal niz 60s ale to powinno wszystko byc ok wtedy... a ja mam po obu stronach komputer a nigdzie komorki
joookerrr
10-03-2008, 20:25
chyba powinienem odłączyc i sprobowac jeszcze raz ale nie wiem czy mam wgrac jeszcze raz plik dostepu? chyba nie zaszkodzi?
fara mam z http://se-center.pl - download CID 49 far wyglada tak samo jak na screenach chyba jest dobry
A jaki masz CID?? zapewne 49 skoro wgrywasz łamacza. Możesz spróbować jeszcze raz ale nie wydaje mi się żeby to pomogło. Może spróbuj na innym farze bo to może być jego wina ;)
PS: edytuj posty :rotfl:
joookerrr
10-03-2008, 20:44
OK udało sie spróbowałem jeszcze raz z plikiem dostepu ale ruszyc nie chcialo ;( to pewnie nie dobrze ale jak z farem sprobowałem jeszcze raz to załadowalo sie dobrze to może jeszcze komórka da radę :)
Ej a moglbys mi ppowiedziec gdzie mam wgrac patche?? bo w instrukcji jest napisane ze teraz przed wgraniem rest moge wgrac ale nie jest powiedziane jak a jeszcze tego nie przerobilem i nie wiem czy razem z softem jest jakos inaczej?
pa/preset/custom i tam poprostu copy z miejsca na kompie gdzie to mam tak??
Jeśli tylko kopm ci wykrywa telefon to nic straconego i na pewno da się go odratować ;) A co do patchów to wchodzisz do folderu flash i tam przenosisz patcha i dajesz tak samo jak z restm, pamiętaj że rest musi być pod wersje softu w twoim telefonie ;) ->Patchowanie (http://se-center.info/showthread.php?t=37967)<-
joookerrr
10-03-2008, 20:55
1.Czyli mam wyjsc z fs a wtedy mnie pyta do you wish to shutdown csfs loader i ja mam wziasc yes? i tam flash wejsc tak? czy najpierw mam cos zrobic zanim tam yes nacisnac?
2.gdzie tego resta mam wgrac bo tez nie jest powiedziane... chyba.
3.czy plik rest ma być z softu w800i który wgrywam czy k750i który zmieniam?
Przecież dałem ci odnośnik do tematu o patchowaniu... Masz jeszcze raz
http://se-center.info/showthread.php?t=37967
A co do resta to ma być on pod wersje softu ktury masz aktualnie czyli jeśli przykładowo wgrałeś sobie od w800 r1bc002 to takiego dajesz resta. Mam nadzieje że już wszystko jasne ;)
joookerrr
11-03-2008, 16:50
pliki custom mam wgrać spakowane tak jak to jest napisane w tuning od a do z czy rozpakowane(każdy oddzielnie)?? dodam ze w od a do z jest to zrobione innym programem. Ja wgrałem osobno FARem i cos mi nie zadziałało bo pojawia sie błąd konfiguracji skontaktuj się z operatorem sieci lub centrum usług
Sebekskc
11-03-2008, 16:55
wgraj innego customa.
joookerrr
11-03-2008, 18:48
UDAŁO SIE :mrgreen: zajeb***** tylko brakuje mi przycisku skrótu... często go używałem :( ale chyba nie można mieć wszystkiego... miałem złe pliki custom
Mam problem... wgrałem plik MAIN a ten drógi FS się wgrać nie chce pokazuje się Failed sending datachung i Jak wgrywam pliki do fara to samo..... co teraz??
zapewne nie zainstalowałęs sterowników od W800 ;)
a te sterowniki to jakie i z kąd??
http://www.sonyericsson.com/downloads/W800_Signed_USB_Drivers.exe
był link w pierwszym poscie.
Beryl_88
27-03-2008, 18:30
FAR + "plik dostępu":
http://www.4shared.com/file/18800920/7f0b17ec/Far.html
PhoneXS:
http://www.4shared.com/file/18801054.../Phone_XS.html
GSlide:
http://www.4shared.com/file/18800971.../GSlide15.html
Może ktoś odświeżyć te linki??
witam,
czy dokładnie takimi ustawieniami tego programu jak na pierwszej stronie linku przekonwertuję main i fs w810 z mbn i fbn na bin?
Z góry dzięki za szybką odpowiedź.
rawilson
05-04-2008, 22:59
po co konwertowac? mozna wgrywac bina jak i fbn, mbn ;)
rawilson
06-04-2008, 09:40
nic nie konwertuj ;] wgrywaj takie pliki jak masz ;)
jacorek15
06-04-2008, 20:13
hmm... a plik customiza ?? hmm... wgralem wszystko zgodnie z instrukcja wszystko ladnie tylko ze mialem ang menu i sim lock mi sie zalozyl ;/ przez setoolsa2 chcialem wgrac customiza i nie moge wlaczyc komy co zrobic ??
Dzięki, wszystko działa :jupi:
jacorek15
07-04-2008, 18:23
a mi wlasnie nie dziala i dupa ;/
Lewy2905
12-04-2008, 20:09
a wiec tak...
wgrywalem wszystko ale w pewnym momecie pomylilem sie i wgralem plik dostepu do fara jako customization... od tego mometu nie wyczytuje mi fona, mam :
*****Wait for 0x5a
co mam zrobic?
patrulo90
12-04-2008, 22:38
a wiec tak wgrałem tego softa i jest wszysto ok lecz jak właczam fona to pisze mi tak
Błąd konfiguracji skontaktuj sie z operatorem sieci lub z centrum usług. miał ktos tak po wgraniu tego softa co mam teraz zrobic??? pzdr
Czemu nie umiecie czytać...
http://se-center.info/showthread.php?t=47107
patrulo90
12-04-2008, 23:03
wielkie dzieki pomogło pozdr
patrulo90
12-04-2008, 23:10
wielkie dzieki pomogło pozdr
jeszcze jedno pytanie jak jestem w folderze wideo i właczam jakis filmik to ekran robi sie biały potem czarny i wychodzi mi na strone główna telefonu tam gdzie jest tapeta co jest??
krzych181
17-04-2008, 16:18
Witam mam problem tego rodzaju ze GSlide nie chce mi przerobic plikow z CID 39 na CID 49
Poprostu pisze Generating new file...
Generating new header...
i na tym koniec czekam czekam i nic :)
jaki moze byc problem ?
robciu1993
18-04-2008, 23:14
też mam ten problem prosz eo pomoc
robciu1993
22-04-2008, 13:30
jeszcze raz prosze sory za double ale odświeżam
a jakiego softu potrzebujesz?
robciu1993
23-04-2008, 13:41
potrzebuje softa od w800 ale jak robie to co w instrukcji to sie zacina i nie idzie dalej mam cid 49 i r1ca021 k750 i HELP
Zrobiłem wszystko idealnie tak jak tu jest napisane, ale kiedy włączam telefon wyskakuje taki błąd:
Błąd konfiguracji. Skontaktuj się z operatorem sieci lub z centrum usług.
Co w takiej sytuacji zrobić?
Sierdas Trzeba wgrać PLIKI CUSTOM !!! Ścieżka np. w farze lub XS++: tpa/preset/system/custom
robciu1993 masz złe pliki main i fs.... (musisz przerobić zwykłe za pomocą GSLIDE!) Ale tu masz jak wejdziesz do folderu : Flash files/ w800i pliki dla cid 26 oraz 49 :) więc je tylko pobierz od 49 http://honor.4shared.com/
Ścieżka np. w farze lub XS++: tpa/preset/system/custom
chyba wyszedłes z wprawy :P tpa/preset/custom ;)
Hehe dzieki, ale zrobilem to sobie chwilke po tym jak napisałem posta :) nie chciało mi się poprawiać ;)
robciu1993, ściągnij GSlide 1.5 :) Koniecznie 1.5
tiger_kj
24-04-2008, 21:11
Wszystko wgrałem tak jak powinienem, a telefon się nie chce odpalić.. Co robić?
tiger_kj
24-04-2008, 21:24
Wgrałem, tylko nie wiem czy dobrze.
EDIT:
OK, wgrałem na nowo SE-Toolem i działa :) mam już :w:
Witam
nie mogę przerobić plików MAIN i FS programem GSlide wyskakuje mi taki komunikat
Reading BABE header...
Header seems valid.
Analyzing header...
Extracting raw content...
Extraction complete.
Extracted 18564344 bytes raw data.
Creating patch-array...
Patch-array complete.
Patching...
Patching complete.
Making some zeroes...
Generating new file...
Generating new header...
Zupełnie nie wiem ocb.
pzdr.
patrulo90
28-04-2008, 08:39
a robileś wszystko zgodnie z instrukcja? poczytaj 2 razy i zrób jeszcze raz to samo xD
Odpalam program GSide wrzucam w flashfile plik o nazwie W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED36
W polu Output zmieniam końcówki na main.bin klikam process i nic się nie dzieje
pzdr.
patrulo90
28-04-2008, 11:23
to nie wiem co jest nie tak
Ściągnąłem starszy program GSlide 1.5 teraz jest ok :)
patrulo90
28-04-2008, 12:58
i tak myslałem miałem to samo pzdr
Ale ta zamiana oprogramowania idzie mi jak po grudzie eh
Teraz mam problem a mianowicie nie mogę wgrać MAIN oraz FS do telefonu za pomocą PhoneXS wydaje mi się że wszystko robię ok ale nie widzę żadnych postępów podczas wgrywania MAIN jest cały czas wyświetlone
http://img229.imageshack.us/img229/8480/beztytuubo3.jpg
pzdr.
patrulo90
28-04-2008, 15:09
dziwna sprawa ja tak nie miałem spróbuj jeszcze raz
gawciu_ziomek
28-04-2008, 16:46
Mam problem. Flashuje teraz telefon d750i z softu w800i r1bc002 na w800 r1bd001. I już kilka razy flashowałem, kustomizacje wgrywałem 6 razy i cały czas mam ten problem że po wgranie niby wszystko dobrze ale gdy chce obejrzeć obrazek albo film to się wyłącza telefon i włącza i niby jest ok. I jak znowu chce wejść to znowu tak się dzieje. Jeszcze raz zflashuje ale nie wiem czy to będzie dobrze. A bardzo bym chciał mieć ten r1bd001 bo w r1bc002 mi się tnie. Mój telefon:
SE D750i z softem od w800
cid 49
Proponuje żebyś ściągnął softa z innego źródła bo z tego co czytałem to nie wszystkie działają poprawnie ;)
gawciu_ziomek
28-04-2008, 17:07
Znowu źle. Spróbuje jeszcze z innego źródła. Dodam jeszcze że jest problem z wgraniem kustomizacji. PO wgraniu kustomizacji jak włączm pisze: porblem konfigutacji... skontaktój się z........ I musze 2 lub 3 razy wgrywać kustomizacje aby zadziałało.
Po wgraniu Main i Flash przeszedłem do wgrywanie customizacji lecz podczas wgrywania plików dostępu do fira telefon się włącza i cały proces się zatrzymuje
Próbuje wgrać wszystko od początku zaczynając od plików Main lecz pojawia się ten sam problem
pzdr.
tiger_kj
28-04-2008, 22:36
A po wgraniu pliku main zainstalowałeś sterowniki usb od w800i?? Bo bez tego telefon Ci się będzie włączał.
Jakoś to przeszedłem, musiałem po wgraniu pliku resetować komputer, by móc wrzucić kolejny plik. Teraz zatrzymałem się na Firze wybieram po kolei tpa/preset/custom podejrzewam, że potrzebuje wgrać jakiś plik customizacji lecz link z pierwszej str. wygasł za bardzo nie wiem jaki ściągnąć i jak wgrać
pzdr.
http://se-center.pl - download, tam jest
tak tylko czy mam wgrać customizacjie do w800i i jak to mam zrobić bo za bardzo nie mogę się doczytać jak to zrobić
Bardzo proszę o pomoc jak wgrać tą customizacje czy cały katalog mam zkopiować czy on musi być rozpakowany coś źle muszę robić bo jak robię po swojemu teelefon się całkiem nie włącza
pzdr.
pawlak21
29-04-2008, 22:02
chyba to zrobie niewiem
Lisus208
13-05-2008, 20:49
A jak mam taki problem - chcem sobie tylko przerobić MAIN i FS z CIDu 36 na CID 49. Gdy do flashfile dodam MAIN i na koncu gdzie jest Output zmieniłem koncówke na main.bin i klikne Process to w tyn okienku pisze mi tylko:
Reading BABE header...
Header seems valid.
Analyzing header...
Extraction complete.
Extracted 18597211 bytes raw data.
Creating patch-array...
Patch-array complete.
Patching...
Patching complete.
Making some zeroes...
Generating new file...
Generating new header...
i tak przezcały czas i nic sie nie robi.
konrad12315
17-05-2008, 11:25
Ja mam dokładnie ten sam problem co wyżej kolega...
Nic sie nie dzieje... jakies sugestie?
patrulo90
18-05-2008, 17:09
to próbuj az ci sie uda albo cos zle robisz przeczytaj jeszcze raz poradnik
A czy analogicznie mozna wrocic do softa z K750i?? Moge wrocic do kazdego ??
patrulo90
25-05-2008, 12:30
A czy analogicznie mozna wrocic do softa z K750i
nie można ;)
mam problem..jak tam w tym phone-xs daje flash i wszystko jest tak jak na screenach z pierwszej stronki...naciskam "c" i podłączam telefon czekam, czekam i i pojawia sie open failed..da sie cos zrobic?;>
rawilson
27-05-2008, 15:55
nie możnabo?
a ten USB flash jest dostepny tutaj na forum?;>
a ten USB flash jest dostepny tutaj na forum?;>
http://www.se-center.pl/download.php?id=008 ;)
ale tego usb sie instalowac nawet nie da..jak sciagne np. zwykle usb flash to co dalej mam z tym zrobic?;>
Łaskawie poszukaj tutoriali w dziale tunning jak zainstalować USB Flash.
Nawet samemu można się skapnąć... np. PPM - Zainstaluj.....
ok dziala narazie dzieki chlopaki...
a gdzie jest ten plik dostepu do FAR'a?;>
wojtex2005
01-06-2008, 17:56
wgrałem plik od fara i telefon wogóle nie reaguje co robic?:(
wojtex2005
01-06-2008, 23:49
działa tel:D uratowałem SEUSem;] skasowałem sobie sflaszowane pliki menu i teraz nie moge flasha zrobi nawet nei wiem czemu;/ moze wie ktos dlaczego?
problem rozwiązałem pobrałem GSlide 1.5 i działa wszystko... :)
Jak już zainstalowałem pliki MAIN w phone xs to zaczynam wgrwać FLASH to mi się telefon wlącza! może wie ktoś o co chodzi;(
Juz wszystko ok zrobiłem wszystko od nowa i się wgrywa
davidzior- K750i
14-06-2008, 15:25
Ja zadam trochę głupie pytanie: ile trzeba czekań na sflashowanie plików MAIN ?? Czekam już trochę a w LOG'u piszę cały czas "Wait for EhM" :/ Boję się czy coś się nie zepsuło :/ Aha- pasek postępu jest pełny...
rawilson
15-06-2008, 21:37
calosc flashuje ~8 minut. pokaz loga
jacorek15
14-07-2008, 14:12
a jesli zatrzymuje sie przy takim momecie :
Reading BABE header...
Header seems valid.
Analyzing header...
Extraction complete.
Extracted 9962501 bytes raw data.
Creating patch-array...
Patch-array complete.
Patching...
Patching complete.
Making some zeroes...
Generating new file...
Generating new header...
i dalej nic nie idzie :/
EDIT: dodaje ze chcem przerobic softa R1BD001
Witam!
Postępowałem z moim k750i według instrukcji w pierwszym poście i mam problem. Przerobiłem i wgrałem pliki MAIN oraz FS przez Phone-XS. Potem wgrałem plik dostępu. Zainstalowałem sterowniki od w800i, zrestartowałem kompa. Odpaliłem FARa i poszedłem do odpowiedniego folderu. Zamiast folderu memory zastałem tam drm.
Postanowiłem coś z tym zrobić, więc odpaliłem Se Tool 2, którym ponownie wgrałem pliki MAIN oraz FS. Przy wgrywaniu odpalało mi w logu, can't open file, ale wszystko dalej szło normalnie. Po tym wgrałem kustomizacje określając komórkę jako w800, poszło. Zaczynam wgrywać REST'a "rest_W800_R1BC002.bin" jako tel w800 przez ten sam program i wywala mi błąd (screen: http://i35.tinypic.com/2emeq2w.jpg ). Oczywiście gdy odłączam komórkę to się nie włącza. Próbowałem teraz wejść do folderu FS przez FARa, ale już teraz nawet to nie działa (gdy próbuje wejść do folderu, to jakby program się zawiesza w tym momencie, screen: http://i35.tinypic.com/11ki5ok.jpg ).
Przeszukiwałem forum, ale wśród 52 stron tematu ciężko trafić dokładnie na taki sam problem.
Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi, bo już nie mam sił. Z góry dziękuję za pomoc.
Tomek_NH
29-07-2008, 16:03
Zeby wejsc do Fara musisz wgrac łamacza k750w800_r2e_dcu.49r.ssw plik jest w folderze z farem tu masz poradnik jak wgrac łamacza http://se-center.info/showthread.php?t=33829
A jaki masz wogole CID ?
Za pierwszym razem faktycznie wgrałem łamacza, ale teraz o nim zapomniałem. OK, wgrałem go ponownie. Przeinstalowałem te sterowniki USB Flash i działa. Wszedłem do folderu tpa/preset/custom i mam tam masę plików oprócz drm - screen - http://i33.tinypic.com/29puiw7.jpg (niestety folderu memory nie ma). Co robić? Wcześniej był tylko folder drm, a teraz już zupełnie nie wiem co dalej.
CID oczywiście 49.
Dzięki za odpowiedź i czekam na kolejne rady.
Tomek_NH
29-07-2008, 19:41
Bo nie wchodzisz na poczatku do folderu FS tylko do folderu Flash
Fakt. Wszedłem do folderu Flash i faktycznie jest folder memory, skopiowałem REST rest_W800_R1BC002.bin , odłączyłem telefon, wyjąłem baterię, wsadziłem spowrotem i dalej nie chce się włączyć... Co jest? Gdy próbuje jeszcze raz odpalić FARa i wejść do folderu FLASH jest tylko to okno ładowania - 100% i stoi w miejscu...
BTW doszła prywatna wiadomość?
Cóż próbowałem już całego procesu parę razy (ze 2 razy nawet z kustomizacją). Najpierw Main i FS przez Phone-XS, potem łamacz też przez Phone-XS, przy czym wkładałem i wyjmowałem baterię z fona za każdym razem. Następnie kustomizację do FS/tpa/preset/custom, na koniec REST w800. Ciągle warzywko... Próbowałem też SEUSem, ale brak aktualizacji. Już teraz nie widzę, żebym coś źle robił. Jutro spróbuję, pójdę do salonu, może nie sprawdzą logów. A jak sprawdzą to idę do komisu...
Jakby coś, czekam jeszcze na porady
---------------------------------------------------------------------
Cóż, wszystko zrobiłem ponownie (po raz n-ty) i zadziałało. Nie wiem, co mogło być przyczyną, że wcześniej nie działało. Jedyną różnicą może być tylko czas między wyjmowaniem i wkładaniem baterii (teraz dłuższy). Szkoda tylko, że nikt tu nie uprzedzał, że flashowanie jest równoznaczne z utratą kontaktów, smsów itp., o czym oczywiście nie wiedziałem....
W jakiej lokalizacji znajdują się pliki, które mogę wywalić (dzwonki, gry, filmy) i czy mogę usunąć tą animację początkową (takie pomarańczowe latające kółka) bez żadnych późniejszych komplikacji, czy ewentualnie muszę ją zastąpić inną (gdzie ona się znajduje?). I jeszcze prosiłbym o ścieżkę do tego obrazka z logiem SE, które także odpala się przy włączaniu i wyłączaniu telefonu
mam problem
wgrałem main i flash. po wgraniu main na chwile wlaczzyl sie fon do wyboru odtwarzacz / fon [wtedy okazało się, że mam angielski soft :smile3:, ale mniejsza] i wgrałem ten plik fara. Potem nie zrozumiałem i rest próbowałem tym phone xs wgrać efekt jest taki że fon jakby kompletny trup :|
pomocy! próbowałem wgrać wszystko od początku ale wtedy jest coś takiego:
http://i138.photobucket.com/albums/q257/zuch182/abcdef.jpg
ale nic sie nie rusza ;(
i tak jak mówiłem nie muszę wciskać 'c' bo fon się nie włącza wogóle ani po podłączeniu do pc ani przyciskiem.
wgraj jeszcze raz softa.... ja ez tak mialem...normalnie mi widziało fona, ja softa wgrywałem przez fhoneXS
nie idzie :( - najpierw jest to co w screenie a potem jak klikam jeszcze raz to myślil na dole napis "booting phone..." i gdzieś po minucie wywala błąd - "failed"
narazie odlaczylem baterie na minutke - po wlozeniu nie uruchomil sie ale program zaczal wgrywac nareszcie - jakis postep :) moze sie uda...
to chyba zostaje tylko serwis bo nic innego nie przychodzi mi do głowy....poczekaj może ktoś inny z forum napisze ci jak go podnieść...
ok działa - dzięki trzeba było baterie wyjąć na jakiś czas a potem udało się wgrać :D i po polsku xD
to dobrze.... miałem podobny przypadek więc musiało działać...
tylko mam jeszcze taki problem bo fon sie wlacza ale jak wybiore uruchom telefon i wpisuje pin a potem to jest komunikat
"BŁĄD KONFIGURACJI. Skontaktuj się z operatorem..."
i nie wiem co robić
Poszukać na forum...... ile razy mozna pisac?!
CUSTOM!
witam :) mam problem z tym sposobem dosłownie nie moge pojąc
przy przerabianiu plikow przez gs
woknie flashfile wczytuje main a w oknie HEADER mam nic nie zmieniac...
i potem tylko w oknie OUTPOUT zmianiam na dole na main ale własnie nie chce mi przerobic puki w oknie HEADER nie wrzuce ikone do uruchomienia gs ..;/ co ja mam zrobic ..
pomocy
witam :) mam problem z tym sposobem dosłownie nie moge pojąc
przy przerabianiu plikow przez gs
woknie flashfile wczytuje main a w oknie HEADER mam nic nie zmieniac...
i potem tylko w oknie OUTPOUT zmianiam na dole na main ale własnie nie chce mi przerobic puki w oknie HEADER nie wrzuce ikone do uruchomienia gs ..;/ co ja mam zrobic ..
pomocy
ok juz znalazłem odpowiedź musialem starszego Gslide sciagnąc ..;]
uzytkownik007
05-09-2008, 00:49
Tu było pytanie, z którym już sobie poradziłam :P
Z ciekawości zapytam, o co chodzi, kiedy wywala takie coś?:
http://images43.fotosik.pl/8/c1339e41f2eaf8d2m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c1339e41f2eaf8d2)
bonek04pl
05-09-2008, 16:53
a ja mam problem bo mi sie zacina przy Generating new header...
uzytkownik007
05-09-2008, 20:31
a ja mam problem bo mi sie zacina przy Generating new header...
Spróbuj ściągnać starszą wersję.
kapitan_bak
12-09-2008, 22:40
HELP!!!
Próbowałem tak jak jest napisane...krok po kroku... i zjenkalo mi fona...cały czarny ekran nie odpalisz! jak to naprawić???? pliska piszcie w tym teamcie albo na gg 10511086
__________________________________________________ ______________
Po problemie:PP se tool 2 lite załątwił wszystko... nie trzeba się męczyćx ani nic wszystko wchodzi za 1 zamachem i sam wgrywa resty...
bodziozzz
14-11-2008, 20:14
kavior proszę wrzuc te programiki na inny serwer bo na rapidshera mam blokadę;(
Mam pytanie, mogę jakość skopiować kontakty, do jakiegos pliku czy cos, zebym po zmianie softu mogl je przywrocic?
kur w roku 2007 mialem fara na w800:w: cid 36 red r1bc002
i wgrywalem patche i bylo ok a teraz na tym samym telefonie przy przytrzymywaniu "c" w farze telefon sie wlacza i nie wiem co zrobic
piter20020
20-11-2008, 15:40
kur w roku 2007 mialem fara na w800:w: cid 36 red r1bc002
i wgrywalem patche i bylo ok a teraz na tym samym telefonie przy przytrzymywaniu "c" w farze telefon sie wlacza i nie wiem co zrobic
mam tą samą sytuacje ale na W810i jdflasher działa normalnie a SEFP włącza mi telefon