View Full Version : Problem z podlaczeniem fona do kompa
Siema dziasiaj kupielm nowego se k750i. Przyszedlem do domu i poi jakims czasie postanowilem podlaczyc go do kompa za pomoca dolaczonego kabla usb. Zainstalowalem oprogramowanie (tylko SE PC suite) podlaczylem telefon ale program nie umie go znalezc chocia windows juz dawno to zrobil.
Prosze pomozcie :(
spróbuj podlaczyc kabel do innego wejscia usb, jesli to nei pomoze odinstaluj wszystko i postaw na nowo
the bill
04-02-2007, 21:02
zacznijmy od pytania, jaki system masz? :>
może to nakieruje innych uzytkowników na właściwa odpowiedź :wink:
USB napewno dzialaja poprawnie. Probowalem odinstalowac i zainstalowac ale i to nie pomoglo. Z telefonem mojego brata jest tak samo. Moze to dlatego ze nie mam service packa??
Ja mam od wczoraj podobnie. Nie moge połączyć telefonu do komputera za pomocą kabla USB. Wcześniej to chodziło. Teraz mogę łączyć się tylko przez Bluetooth.
Zainstalowałem ponownie oprogramowanie. I nic.
Może to wina kabla.
MasterBarti
04-02-2007, 21:43
Pamiętajcie wszyscy że zawsze pierwszy jest winien wszystkiemu WINDOWS a dopiero potem rozważajcie inne powody, zazwyczaj w takich wypadkach wystarczy restart windowsa, później reinstalacja sterowników, później windowsa, i jak dalej nie działa to jakiś sprzęt jest zjarany
Ja polecam mieć zainstalowanego windowsa 2 razy - jak na 1 coś przestaje działać to sprawdzamy czy działa na drugim i jak też nie działa to dopiero wtedy stwierdzamy że jest uwalone ----- sam tak zawsze robię
to raczej na pewno wina kabla, mój kolega też tak miał, kupił nowy kabel i wszystko mu działa
KAbel napewno dziala bo windows wyykrywa mi fona. Narazie wgralem kilka plikow na karte pamieci przec czytnik kart ale nie bardzo mnie to satysfakcjonuje;/
Trzeba wpierw ponownie zaintalować system. Jeśli jest to Xp to koniecznie z SP2. Jeśli jużto robiłeś sprawdż czy nie masz konfiktów sprzętowych, miałem podobne zdarzenie i nieprawidłowe IRQ.
MISTRZ92
10-02-2007, 23:51
SŁUCHAJCIE CHCE WGRAC NA KOMA GRY I APLIKACJE JAVA I SIE NIE DA!!!POMÓZCIE GDZIE MAM TO DAC???
MISTRZ92
10-02-2007, 23:53
CHODZI MI O TO ZE MP3 BEZ PRBLEMÓW WRZUCAM PRZEZ KABLE USB TE APLIKACJ E GDZIE??
maciejka1990
10-02-2007, 23:55
CZY MOZESZ SIE LASKAWIE NIE DRZEC :?: nie wiem czy wiesz o tym, że WIELKIE LITERY w internecie oznaczają krzyk??
a co do problemu to aplikacje i gry wrzucamy do folderu inne i dopiero stamtąd je instalujemy(tą opcję wybieramy już w telefonie) :)
MISTRZ92
10-02-2007, 23:58
sorry ale jak instlujemy??
MISTRZ92
11-02-2007, 00:03
mozesz mi odpowiedziec prosze!!!???
the bill
11-02-2007, 00:06
albo będziesz edytowac własne posty, aby nie pisać własnego posta pod swoim postem, albo będziesz cierpliwie czekac na odpowiedź - niesubordynacja będzie karana warnami :devil:
do edycji służy przycisk po prawej stronie każdego posta http://se-center.info/templates/RedSilver/images/lang_polish/icon_edit.gif
MISTRZ92
11-02-2007, 00:07
ok przepraszam ale moze ty mi pomozesz???prosze!!
the bill
11-02-2007, 00:12
tam do góry jest takie coś jak SZUKAJ :>
http://se-center.info/viewtopic.php?t=2111
następnym razem daj coś z siebie :wink: