View Full Version : ¦wiec±cy ekran podczas rozmowy
Witam.
Nie wiem czy kto¶ wcze¶niej zwróci³ na to uwagê ale dziwnym wydaje mi siê, ¿e podczas rozmowy pod¶wietlenie ekranu jest ca³y czas aktywne. Nie wa¿ne czy rozmawia siê 10 sek. czy godzinê. Na pewno w du¿ym stopniu wp³ywa to na szybsze wyczerpanie baterii...byæ mo¿e mo¿na to jako¶ wy³±czyæ?
No raczej samo pod¶wietlenie nie czerpie zbyt wiele baterii, o wiele bardziej "¿re" mp3 puszczone przez g³o¶nik na maksymalnej g³o¶no¶ci :P
A poza tym , nie wiem, kto by móg³ rozmawiaæ ca³± godzinê :|:P
Mo¿e da to siê ustawiæ w ustawieniach... poczytaj w instrukcji do³±czonej do telefonu ;)
Pozdro
Nie da sie tego zmieniæ, a faktycznie straaaaaaaaaaaasznie zre baterie to podswietlenie podczas rozmowy haha bez sensu ten temat :/
astonejro
05-02-2007, 15:56
czemu bez sensu? Mo¿e kto¶ posiada patch który wy³±cza pod¶wietlenie podczas rozmowy?
polemika
07-02-2007, 13:29
wiecie co mi sie nie wieci podczas d³u¿szych rozmów tak na maxa tylko przygasza siê ekran... a jak przez s³uchawki gadam to wogóe mi nie swieci tak po pó³ minuty gasnie... :roll:
Gumis190
07-02-2007, 20:14
zaciekawi³ mnie ten temat, nigdy nie zwraca³em uwagi na wyswietlacz podczas rozmowy, po przygladnieciu sie mu podczas d³u¿szej rozmowy moge powiedziec ze mój wyswietlacz po jakims czasie sie wy³acza ca³kowicie, tzn gasnie podswietlenie.