ulti
06-02-2007, 11:06
Witam szanowne towarzystwo
Stałem sie szczęśliwym posiadaczem telefonu K750i, ale czy na pewno?
Jest to telefon o dwie dekady dalej od np takiego T230 a mimo to jest z jednego powodu gorszy.
i teraz pytanie... Czy na prawdę tak jest czy ja sie nie znam
Chodzi mi o najprostrza funkcję ustawienia głośnosci budzika.
Tu dodali super sprawę jaką jest ustawienie radia jako budzik tylko po co? jak musze go jak najszybciej wyłączyć.
Wyobraźcie sobie sobotni ranek, aby za długo nie leniuchować ustawiam sobie budzik radio aby delikatnie mnie przebudzał, a tu co? Musze jak najszybciej go wyłączyć bo zaraz cały dom podniesie na nogi! Strasznie to żenujący pomysł.
ja rozumiem może to byc jadna z opcji gdzie ustawimy sobie narastającą głośność aby szybko wstać, no ale kurcze to ja powinienem decydować jak mnie ma to budzic, mam racje???
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi ze sposobami jak to obejsc
Będe dozgonnie wdzięczny...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Stałem sie szczęśliwym posiadaczem telefonu K750i, ale czy na pewno?
Jest to telefon o dwie dekady dalej od np takiego T230 a mimo to jest z jednego powodu gorszy.
i teraz pytanie... Czy na prawdę tak jest czy ja sie nie znam
Chodzi mi o najprostrza funkcję ustawienia głośnosci budzika.
Tu dodali super sprawę jaką jest ustawienie radia jako budzik tylko po co? jak musze go jak najszybciej wyłączyć.
Wyobraźcie sobie sobotni ranek, aby za długo nie leniuchować ustawiam sobie budzik radio aby delikatnie mnie przebudzał, a tu co? Musze jak najszybciej go wyłączyć bo zaraz cały dom podniesie na nogi! Strasznie to żenujący pomysł.
ja rozumiem może to byc jadna z opcji gdzie ustawimy sobie narastającą głośność aby szybko wstać, no ale kurcze to ja powinienem decydować jak mnie ma to budzic, mam racje???
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi ze sposobami jak to obejsc
Będe dozgonnie wdzięczny...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia