PDA

View Full Version : Zacina sie dzwiek w odtwarzaczu

albert51
08-02-2007, 23:45
Cześc!
K750i to fajowy telefonik, ale mi chyba trafil się wadliwy.
Zdarza mi sie ze mp3 włączone w odtwarzaczu sie zacina i słysze ciągly dzwiek musze wtedy wyjsc z odtwarzacza i uruchomic go ponownie. a kiedy wejde w korektor to 60% szans ze sie nie zatnie
Raz mi sie zdarzyło ze podswietlanie wyswietlacza zgasło w czasie słuchanie mp3, po wyjsciu z odtwarzacza zabłysło po ok 1min!!!!
Kiedy zgrywam zdjęcia z pamięci tela to wyświetlacz nie jednolicie świeci.
Wiem ze troche tych usterk jest Ale moze z ktos mial podobne problemy.
A i czy serwis wam pomógl??
bo ja chyba musze go oddac do serwisu
a szkoda bo mam go dopiero niecały miesiąć!!
Z góry dzieki za pomoc :D

astonejro
09-02-2007, 09:31
Jak masz gwarancje, to raczej nie radze Ci sie bawić w zmiany softu itp. Proponuje oddac na gwarancje. Po prostu masz wadliwy soft.

MasterBarti
09-02-2007, 10:21
Zdarzyło mi się to 2 razy, wystarczyło dać stop i puścić następną mp3.
Zgadzam się z astonejro to jest wina softu ale zależy chyba też od mp3ki bo telefon mam już z 3 miesiące a zdarzyło się to tylko na 1 mp3, gdy podczas słuchania jej wszedłem w korektor (oba razy zacięła się w tym samym miejscu), na wszystkich innych działa normalnie.

Sprawdź jak działa na innych i jak też tak będzie to spokojnie idź do serwisu a jak tylko na tej jednej to sprawdź jeszcze u jakiegoś kumpla czy u niego też tak będzie. A jak już pójdziesz do serwisu to nie zapomnij zademonstrować tego podczas tej wizyty.

garden15
09-02-2007, 14:25
są trzy wytłumacznia
pierwsze Oprogramowanie
drugie malo pamieci
trzecie wlączony bluetooth bądz inne aplikacje podczas sluchania:)

albert51
09-02-2007, 16:09
To nie jest wina mp3 Przesłalem ją na inny K750 tylko ze z softem od w800 i nie zacieła sie przesłałem nawet na k500 i tez ok chodziła. A zresztą on nie przycina sie na jednej mp3 . Pewnie problem softu !
Jak pójde do serwisu do dam znac
Dzieki za pomoc :D