PDA

View Full Version : Problem...;(

xxxAgusiaxxx
09-02-2007, 11:58
Mój SE d750i nie robił zdjęć...tzn próbowałam robić zdjęcia i dałam na zapisywanie na karcie pamięci i w momencie robienia zdjęcia nie robiło się w ogóle..na pamięci telefonu było to samo.....Później w serwisie powiedzieli że to coś z oprogramowaniem lub aparatem...i wymienili aparat...Teraz zdjęcia się robią ale czasami nie wychodzą jak zapisuje na karcie pamięci...tzn że mam zepsutą kartę czy podróbkę???To nie wszystko.dzień po tym jak odebrałam go z serwisu wibracje mi nie działają i joistick się zacina...Czy to możliwe że to oni źle przykręcili aparat czy coś??Co mam zrobić w związku z tym???pomóżcie:(:(:( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :cry:

astonejro
09-02-2007, 13:27
wracaj do nich, walnij telefon na biurko i powiedz ze oddałaś go w stanie dobrym, w otrzymałaś spowrotem w stanie opłakanym, przedstaw problem i powinni Ci zrobić za free.

garden15
09-02-2007, 14:22
Dokladnie masz prawo oddac go w ciągu 3 dni roboczych opisac uszkodznie zaistniale po zwruceniu telefonu z naprawy i mają zrobic za free i jeszcze sie usmiechac :wink: