View Full Version : Karta SanDisk !!!
Znalazlem na allegro karte SanDiska 512MB za 30zł, nowa, orginalna.. Ja kupilem, moze wam tez sie przyda link:
>> Link USUNIETY ze wzgledu na POMYLKE !! <<
P.S Prosze o zamkniecie i wyrzucenie tematu do kosza!!
oryginal 512 Sandiska za 30zł?
cos mi się wierzyć nie chce.
btw@
taka karta Ci do naszego telefonu nie wejdzie. musi byc pro DUO
Patryk399
10-02-2007, 10:08
Ja kupilem 1gb z allegro za 66 zl i smiga ladnie :D
Evil3k
Pff.. Ale zablysles.. Jeszcze to ktos kupi i zacznie wpuchac na sile to telefonu :roll:
Ja kupilem sobie SanDisca 512 od kumpla z klasy za 40 zl :rotfl: Oczywiscie PRO DUO :mrgreen:
A skad masz pewnosc ze to oryginalna karta? (nie:orginalna :? )
(nie:orginalna Confused )
SanDisk'a (nie:SanDisca) :mrgreen:
Czasami uda się trafić na okazję, Allegro lub od znajomego, jednak większość kart na allegro to podróbki, a za oryginały trzeba sporo zapłacić.
@Marcin_268
I działa ci ta karta :?: :?: :?:
działać mu może, bo chyba wejście ma takie samo, ale jest o 2 cm dłuższa od PRO(czyli od tej małej)
Marcin_268
10-02-2007, 10:16
Ja kupilem, moze wam tez sie przyda
I działa ci ta karta :?: :?: :?: Tak jak juz lexx napisał, coś za tanio.
Normalnie te karty kosztują w granicach 80 zł
http://www.allegro.pl/item163897069__san_disk_memory_stick_pro_duo_512_m b_.html
A tak pozatym to chyba muszą być kary PRO DUO
davidzior- K750i
10-02-2007, 10:36
Ja właśnie kupiłem taką jak w linku wyżej
A co do tej karty Evil3k'a- karta powinna działać z K750i, ale będzie wystawać z telefonu :wink:
Marcin_268
10-02-2007, 10:58
A co do tej karty Evil3k'a- karta powinna działać z K750i, ale będzie wystawać z telefonu
I chdzić z wystającą kartą :shock:
To ja dziękuje za taki interes :?
ambasador
10-02-2007, 11:05
A co do tej karty Evil3k'a- karta powinna działać z K750i, ale będzie wystawać z telefonu :wink:
Niby jak chcesz ją tam zmieścić przecież zwykły memory stick jest wiekszy, grubszy i szerszy od pro duo ktore obsluguje k750i :!: :!: Oj widze ze sami "specjaliści" na tym forum :shock: :roll:
Prosze o zamkniecie tematu, karta jednak NIE PASUJE do tego modelu telefonu. Sory za wprowadzenie w blad :(
sam nie wiedzialem i wtopilem 30zl. Jeszcze raz SORY! :)
Prosze nie kupowac karty z podanego linka, gdyz jeszcze raz powtarzam NIE PASUJE do k750i !!!
nie ma to jak kupic karte jeszcze jej nie sprawdzic a juz zachwalac i dawac linka do takich samych kart na forum buehehehe:D
Marcin_268
10-02-2007, 15:49
Przeciesz to odrazu widać na tej aukcji że ta karta nie bedzie pasować... Za wielka :cry: