View Full Version : Joystick
Da sie go jakas wyczyścic nie zdjemujac obudowy, bo mam jeszcze gwarancje /?
piotrekgsm
19-02-2007, 15:56
są na forum ludzie którzy polecają takie sposoby (waciki itp.), ja osobiście nie polecam ....
Czyli inaczej sie nie da /? trzeba zdjac obudowe co oznacza koniec gwarancji ?
sprezone powietrze bądź powietrze z kompresora :D tylko ze trzeba regulowac strumien powietrza bo jak ebdzie za duzy to rozje....rozwali telefon :D od juz raz przedmuchalem strumieniem powiertrza dżojsttik i byl mega czysty. polecam powietrze :D
Mr.Coolio
19-02-2007, 20:03
Takie sprężone powieterze w puszce kosztuje jakieś 20zł z tego co wiem i jest to bardzo dobre rozwiązanie ;)
wole powietrze z kompresora ktory stoi na hali na ktorej pracuje :D swietna sprawa ale trzeba uwazac .
davidzior- K750i
19-02-2007, 20:58
Nooo- tylko nie przesadź z tym sprężonym powietrzem
tylko ze trzeba regulowac strumien powietrza bo jak ebdzie za duzy to rozje....rozwali telefon
Trzymaj się tej rady :wink:
ja przedmuchałem <joja> i spoko chodzi :devil: :devil:
SE zje**ł z tymi jojstikami wszyscy narzekają a tego jeszcze nie zmienił :crazy: :crazy:
davidzior- K750i
19-02-2007, 21:59
Najlepiej mają W810i z tym D-padem [czy jak to się tam nazywa] :?
ziomalanek3
09-03-2007, 14:51
Dobrze ci ziomsy mowia sprezone powietrze ale bez przesady.
nigdy nie miałem joisticka w komorce, a teraz mam i sie ciesze i nie narzekam, a na brud to wale na razie, wszystko git
krzychubeb
27-06-2008, 17:22
Ale jak nalezy przedmuchać joya ? rozebrać telefon i wdmuchać sprężone powietrze pod joya ? Napiszcie jak to robicie bo mnie już ten joy bardzo denerwuje ... nic nie idzie robić przez tego zepsutego joya.
Dzieki za odpowiedź
bartek-fck07
27-06-2008, 19:35
Poczytałeś temat? Piszą że nie trzeba zdejmować obudowy bo jak zdejmiesz obudowe to gware tracisz. Chyba wyraźnie napisał.