View Full Version : Pomocy!! Problem z ikoną zasięgu
cf4niaczeq
19-02-2007, 22:23
Mam k750i od dawien dawna. Ostanio po zmianie nowego Motywu na ikonie zasięgu pojawił się kwadracik i obwódka na ikonie. Zmieniałem motywy na różne i nic cały czas ten sam efekt:/ Po włożeniu karty Simplus (tel mam Orange) wszystko działa pięknie i motywy i ikona zasięgu się zlewa z motywem i nie jest wyróżniona w tym durnym kwadraciku. Pomocy pomoże mi ktoś usunąć tą usterkę? z góry dzięki
maciejka1990
19-02-2007, 22:41
Zdaje mi się, że ten kwadracik oznacza włączony gprs. Jak np wysyłam mmsy to pojawia mi sie wlasnie on i globus i koperta. Ja tak myślę. :D
MasterBarti
19-02-2007, 23:26
Zgadzam się z maciejka1990, ja mam tak samo
cf4niaczeq
20-02-2007, 07:03
No ja mam tak samo przy gprs ale te okienko wogóle nie znika:/ może to wina softu czy jak? Wsadzę karte z Simplusa jest elegancko ikona zlana z motywem, wracam do Orange i znów zasięk w kwadraciku z niebieską obwódką:/
No bo masz ustawienie dla GPRS w Orange, czyli w Simplusie tego nie będziesz miał... Ale nawet, to w niczym to nie przeszkadza. Chcesz to wyłączyć? Ustawienia -> Łączność -> Komunik. danych -> Usługa preferow. -> Tylko GSM
cf4niaczeq
20-02-2007, 17:59
Kavior dzięki bardzo już po problemie :) o to mi chodziło:) problem rozwiązany :)
Kavior dzięki bardzo już po problemie :) o to mi chodziło:) problem rozwiązany :)
Nie ma za co. Ale... po jakim problemie? Przecież to w niczym nie przeszkadza :faja:
cf4niaczeq
21-02-2007, 12:59
Dzięki bardzo...hmmm myślałem ze to problem hehehe:)