View Full Version : Telefon Padł
Telefon sie niechce włączyć...Niewiem co mam zrobić pomocy!!....
moze podasz troche wiecej szxzegolow w jakich okolicznosciach padl ? robiles cos w nim , grzebales w sofcie ? opisz co z nim robiles takto to ci nikt nie pomoze ...
chciałem zmienic ikonki i podłączyłem go do kompa ale w końcu niezmieniałem ... i już sie nieobudził . Był podłączony na całą noc do kompa.. i tyle
watpie ze jak nic nie zmieniales w farze nagle ci padl ;] hmmmm
nie wiem czy pomoze ale ja po kazdej zabawie z Far-em musze po odlaczeniu od kompa wyjac baterie na 20sekund i wlozyc spowrotem bo tez nie chce sie wlaczyc ;] jesli nic nie zepsules powinno pomoc ;]
moze jednak coś z softem jest możliwość żeby go przeinstalować ??
masz 2 sposoby zmiany softy wgrac caly soft samemu ( jest opisane na forum ) lub sprobowac aktualizacji SEUS ( bardziej bezpieczne)
a gdzie jest opisane ??... Ten SEUS czy jakos tak??
na forum jest opisane tu masz link http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true
Zarandiel
21-02-2007, 14:16
SEUSem nie wiem czy pomoże... Spróbuj wgrać MAIN i FS Farem. Powinno pomóc. Tylko pamiętaj, że po odłączeniu od kompa wyjąć baterię na 30 sec.
daj link do tych plików aha a wgrać tych plików przez phone xs czy jakoś tak sie nie da ??...
Moze wykarze sie troche brakiem doświadczenia.. ale co za ikonki chciałeś zminić i co to jest Far??
Patryk399
21-02-2007, 19:03
Moze wykarze sie troche brakiem doświadczenia.. ale co za ikonki chciałeś zminić i co to jest Far??
Chcial zmienic ikonki menu a far jest to program do tuningu telefonu np. do zmiany sterownikow aparatu
No więc poszedłem do serwisu i przyjeli gwarancje...Czy istnieje możliwość że mi tego niezrobią za darmo (uznają że to moja wina i wogule)
Kristof18
22-02-2007, 16:45
skontaktuja sie z Toba jezeli beda jakies koszty i spytaja czy chcesz je pokryc :) ale watpie zeby cos takiego moglo byc przyczyna placenia za naprawe