PDA

View Full Version : Pomocy ! Rzecz związana z forum :)

Kicek99
23-02-2007, 09:53
Na początku chciałbym wszystkich Przywitac i pozdrowic poniewaz jest to muj pierwszy temat . Szczególnie pozdrawiam ludzi ktorzy często pomagaja a nie ktrytykuja ale dosć o tym . Chciałbym sie was zapytac poniewaz gdy wiekszosc z was pisze post pod spodem macie obrazki (jako podpis) probowalem cos zrobic ale nie wiem jak ;/ chodzi mi o wytłumaczenie jak zrobic własnie taki obrazek jako podpis pod postem to znaczy gdzie co wkleic itd :)a i jeszcze chciałbym wiedziec gdzie co trzeba zrobic zeby obok nazwy gwiazdek podstawowych informacji zawsze obok postu widniał obrazek cos jakby zdjecie :)

DeathMan
23-02-2007, 11:09
mysle ze w opcjach profilu masz cos ala podpis itp to tam :D nie wiem ja takich pierdol nie wklejam bo tylko spowalnia ladowanie stron (trzeba myslec o modemowcach bo takowi jeszcze sa)

kavior
23-02-2007, 12:12
DeathMan, zmień pewne słowo, tylko te jedno, bo śie źle kojarzy ;) Tzn napisz je z polskimi znakami ;D

A co do tematu:

Wrzuć zdjęcie na fotosik.pl (w regulaminie jest max. rozdzielczość zdjęcia dopuszczalna w podpisie), skopiuj link Bezpośredni link do zdjęcia w pełnych rozmiarach:

W profilu w miejscu podpisu umieść takie coś:
tu link do zdjecia

Kicek99
27-02-2007, 16:13
Dzięki za pomoc !