PDA

View Full Version : Blok cyfrowy

matrixartur
23-02-2007, 20:56
ODdałem telefon na gwarancję z wyblakłym ekranem i oddali mi pisząć: w telefonie został naprawiony blok cyfrowy''. CZyli że co zorbili dokładnie? Co to est ten blok cyfrowy?

piotrekgsm
23-02-2007, 21:07
np. procesor, układ pamięci flash , ale nie tylko wiele może to znaczyć,a po co ci to???

matrixartur
23-02-2007, 21:15
Bo napisali mi że wymienili blok cyfrowy a ja nie widze różnicy pomiędzy dawnym ekanem a teraz więc nie wiem co wymienili. Wie ktos może o co im chodzi ?

piotrekgsm
23-02-2007, 21:19
wymienili blok cyfrowy a ja nie widze różnicy pomiędzy dawnym ekanem a teraz

jakim ekranem , nie rozumiem o co ci chodzi co miałoniby się zmienić??

matrixartur
23-02-2007, 21:26
CZy ty w ogóle czytasz co ja pisze???? :evil:

MIAŁEM EKRAN TAK JAGBY Z ŹLE USTAWONYM KONTRASTEM ODDAŁEM NA GWARANCJĘ I MOŻNA POWIEDZIEĆ BRAK RÓŻNICY A PISZĄ ŻE WYMIENILI BLOK CYFROWY.

WIęc co za blok cyfrowy wymienili? Mieli zrobić coś z ekranem.

piotrekgsm
23-02-2007, 21:30
oki już rozumiem o co chodzi sorki

a co do tematu elementy w bloku cyfrowym są odpowiedzialne za działanie wyświetlacza,kamery itp. wiec pomijając to że nie ma różnicy, to w serwisie stwierdzili że wina leży nie po stronie wyświetlacza ale po stronie wlaśnie tych elementów.

Bartek Struski
24-02-2007, 11:52
a co do tematu elementy w bloku cyfrowym są odpowiedzialne za działanie wyświetlacza,kamery itp. wiec pomijając to że nie ma różnicy, to w serwisie stwierdzili że wina leży nie po stronie wyświetlacza ale po stronie wlaśnie tych elementów.

on ma rację

matrixartur
24-02-2007, 12:54
on ma rację

A po co ty to w ogóle człowieku piszesz :?: Sprawa wyjaśniona i wszystko jasne. To nic jak spam a spam jest równy ostrzeżeniu :evil:

sunny erricsun
24-02-2007, 15:42
po co się czepiasz? koleś ci pomógł (troszeczkę) bo potwierdził to co powiedział piotrekgsm . a to też pomoc!

matrixartur
24-02-2007, 18:00
To jest równoznaczne z postami w grach typu ''dzięki'' było już na forum.